Averea lui Cristiano Ronaldo – Cat la % este Talent si Cat Este Daruire

Averea lui Cristiano Ronaldo – Cat la % este Talent si Cat Este Daruire

Avere Totala Estimata:   $460 Millioane de Dolari

Varsta:  34

Data Nasterii:     5 februarie 1985

Nationalitate:    Portugheza

Sursa Averii:       Fotbal

Ultima Actulizare:            2020

Cine este Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro este adesea considerat cel mai bun jucător de fotbal din lume și este considerat unul dintre cei mai mari din toate timpurile. În prezent joacă pentru echipa italiană, Juventus și pentru echipa națională a Portugaliei.

Începând cu 2020, avere lui Cristiano Ronaldo este de aproximativ 460 de milioane de dolari, ceea ce îl face unul dintre cei mai bogați sportivi din lume.

Familia lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a născut pe 5 februarie 1985 pe insula Madeira. El este cel mai tânăr din patru frati, cu două surori mai mari și un frate mai mare. Viața nu a fost adesea ușoară pentru el si familia lui, deoarece tatăl său a băut foarte mult, iar mama lui a trebuit să lucreze două locuri de muncă pentru a menține stabilitatea familiei.

Pe insulă a început să joace fotbal și până la 12 ani începuse deja să-și creeze un nume. La 16 ani a devenit primul jucător portughez al renumitei echipe Manchester United.

Carieră de Fotbalist – Sursa Principala a Averii lui Ronaldo

Cariera lui Ronaldo a început când avea doar 16 ani în 2002. Si el a fost cumparat pentru o taxă record de 12 milioane de lire sterline la Manchester United.

A jucat ca mijlocaș timp de trei ani înainte de a deveni o vedetă în 2006. Înainte ca Ronaldo să ajunga la Real Madrid în 2009, el a marcat peste 100 de goluri pentru Manchester United.

Valoarea lui Ronaldo și doborarea recordurilor au continuat să crească odată cu venirea la Real Madrid. A marcat un record înregistrând 200 de goluri în 197 de meciuri, iar abilitățile sale au fost recunoscute de numeroase alte cluburi. Mai multe dintre aceste cluburi au încercat să-l cumpere de la Madrid de-a lungul anilor.

Ronaldo a jucat în peste 438 de meciuri cu Madrid și a marcat 451 de goluri. Nu numai că este o statistică uimitoare, dar a ajutat și Ronaldo să câștige premiul Jucătorul Anului de mai multe ori.

De fapt, Lionel Messi și Ronaldo sunt singurii doi jucători care au câștigat premiul în ultimii 7 ani la rand! Nimeni altcineva nici măcar nu s-a apropiat.

Ronaldo s-a mutat recent la Juventus FC, unde își va încheia cariera.

Începând cu 2020, valoarea netă a lui Cristiano Ronaldo este estimată la 460 milioane USD.

Cele mai citite articole

Iată câteva dintre cele mai importante momente ale carierei lui Cristiano Ronaldo

Balonul de Aur: 2008, 2013, 2014, 2016

Cel mai bun jucător al anului GSA: 2011, 2014, 2016, 2017

Preselecție pentru FIFPro Jucatorul Anului la Tineret: 2004

FIFA Jucatorul Anului 2008

Citate si Principii care l-au ajutat sa atinga acet nivel de avere

„Dragostea voastra mă face puternica. Ura voastra mă face de neoprit. ” – Cristiano Ronaldo

„Ar trebui să profităm din plin de viață, să ne bucurăm de ea pentru că asta inseamna viata.” – Cristiano Ronaldo

Dar nu vreau să fiu comparat cu nimeni – vreau să îmi impun propriul stil de joc și să dau totul pentru mine și pentru clubul de aici. ” – Cristiano Ronaldo

„Nu sunt un perfecționist, dar îmi place să vad că lucrurile sunt făcute bine. Mai important decât atât, simt o nevoie nesfârșită de a învăța, de a îmbunătăți, de a evolua. ” – Cristiano Ronaldo

„Nu asculta niciodată de invidiosii din jurul tău. În schimb, luați-le ura drept motivație și dovediți-le ca se insala. Același foc care arde intr-unul poate deveni catalizator pentru altul. ” – Cristiano Ronaldo

„Nu doar vorbi despre ceea ce vrei să faci. Incepi și fă-o. Oamenii adoră sunetul viselor lor și continuă să vorbească despre ele. Dar numai cei care muncesc din greu gustă măreția. ” – Cristiano Ronaldo

In Concluzie

Cristiano Ronaldo s-a ridicat rapid la statutul internațional cu fotbal (fotbal). A devenit dedicat sportului la o vârstă fragedă și și-a concentrat viața pe jocul de fotbal profesionist.

Averea sa fabuloasa reflectă priceperea, dăruirea și abilitățile sale.

Începând cu 2020, valoarea netă a lui Cristiano Ronaldo este estimată la 460 milioane USD.

Ce părere aveți despre valoarea netă a lui Cristiano Ronaldo? Lasă un comentariu mai jos

Cele mai citite articole