Cat te costa renovarea unui apartament si de ce sa soliciti un imprumut rapid?

Renovarea unui apartament este unul din principalele motive pentru care romanii solicita un imprumut rapid. Unele locuinte nu mai sunt renovate din perioada comunismului, poate doar zugravite si facute mici modificari necesare. De aceea, inainte de a face acest pas, romanii trebuie sa tina cont de toti factorii implicati in renovarea unui apartament, nu numai de costul mobilierului, ci si de costul gresiei, faiantei, montarii acestora, de costul instalatiilor sanitare si, in special de mana de lucru.

Poti renova de la zero un apartament cu un credit de la un IFN?

Cu siguranta raspunsul la aceasta intrebare este unul pozitiv, se poate renova un apartament chiar de la zero cu un credit de la un IFN fara a fi nevoie ca proprietarii sa apeleze la serviciile bancare, sa prezinte numeroase acte, dovezi si sa se incadreze in cerintele uneori absurde ale acestora.

Cu ajutorul unui imprumut rapid, persoanele care doresc sa isi renoveze apartamentul de la zero o pot face. Imprumutul se obtine in maxim 48 de ore, iar suma maxima acordata cu siguranta se va incadra in predictiile specialistilor in aest sens.

Renovarea unui apartament depinde de gusturile proprietarilor, de materialele folosite, de specialisti, de aceea bugetul necesar este foarte puternic influentat si de magazinele de la care cumparatorii doresc sa achizitioneze finisaje.

Cum calculezi pretul renovarii unui apartament de la zero?

Cele mai citite articole

Ca si regula generala pentru a afla cat costa renovarea unui apartament de la zero, pretul porneste de la 100 de euro la metru patrat, conform discutiilor cu mai multi agenti imobiliari, constructori si designeri interiori. In acest pret intra renovarea totala a locuintei, cheltuelile cu amenajarea fiind incluse in bugetul de renovare. La aceste cheltuieli se adauga si pretul mobilierului dorit, a instalatiei sanitare si mobilierului de baie, precum si a accesoriilor dorite.

Cei care opteaza pentru o amenajare in stil minimalist cu siguranta se vor bucura de un pret foarte bun de amenajare, deoarece acest stil pastreaza doar esentialul si nu necesita investitii pompoase.

Etapele necesare renovarii unui apartament cu banii imprumutati de la IFN

Dup eliminarea finisajelor existente, se continua cu turnarea sapelor care va impermeabiliza elementele de constructie si va conferi un suport plan pentru podea. Tot in aceasta etapa se va instala si sistemul de incalzire prin podea, daca este dorit.

Urmatoarea etapa presupune nivelarea peretilor, montarea gresiei si faiantei si realizarea hidroizlatiilor. La final, se vopsesc peretii sau se decoreaza cu tapet si se monteaza pardoselile. Ultima etapa este cea de montare a mobilierului nou achizitionat si adaugarea micilor detalii de décor.

Din pretul necesar renovarii unui apartament nu trebuie excluse materialele de constructii, finisajele, manopera zugravilor, schimbarea instalatiei electrice + manopera (daca este cazul), schimbarea instalatiei sanitare + manopera, schimbarea obiectelor sanitare, a ferestrelor si usilor din termopan (sau alte materiale pentru usile de interior), precum si schimbarea mobilierului si a accesoriilor de tip draperii si covoare.

Cele mai citite articole