Utilajele care nu ar trebui să lipsească din depozitul tău

Utilajele electrice, precum un stivuitor sau un transpalet sunt o soluție perfectă pentru fiecare depozit, căci contribuie foarte mult la creșterea confortului muncii. Stivuitoarele și transpaleții electrici devin din ce în ce mai populari în întreaga lume. Dezvoltarea noilor tehnologii de baterii și motoare electrice, pentru a satisface nevoile afacerilor, a făcut din aceste utilaje electrice o alternativă atractivă pentru multe companii.

Transpaleți electrici – soluția ideală pentru orice depozit

Dacă lucrezi zilnic într-o industrie în care manipularea și transportul mărfii în depozit este important pentru tine, știi că esența succesului sunt utilajele bine alese. Acesta este locul unde sunt necesari transpaleți electrici, utilaje care se deplasează cu ușurință între rafturile magazinelor și ce pot fi utilizare extrem de ușor și intuitiv. 

Un transpalet electric este mult mai eficient decât omologul lor manual, datorită bateriei folosite în ele, care asigură atât funcții de tracțiune, cât și de ridicare. Cricurile electrice pentru paleți nu necesită utilizarea forței fizice la manipularea sarcinilor.

Transpaleții electrici se vor dovedi potriviți în depozite mici, magazine cu suprafață mare și facilități de rezervă, deoarece datorită dimensiunilor reduse sunt utilaje ce pot fi operate chiar și într-un spațiu relativ mic și ajută la încărcarea și descărcarea camioanelor cu mărfuri, căci pot încărca direct din interiorul camionului. 

Stivuitoarele electrice – beneficii aduse muncii

Cele mai citite articole

Stivuitoarele sunt indispensabile în depozitele cu volum mare, unde performanța este măsurată prin viteză și siguranță. Vor fi indispensabile în cazul lucrărilor de încărcare și descărcare și pentru stivuirea paleților cu marfă pe rafturi.

Stivuitoarele electrice se caracterizează printr-o eficiență ridicată a muncii, un mod dinamic de condus, durabilitate ridicată, precum și costuri reduse asociate utilizării lor.  Acestea sunt în primul rând dispozitive de depozitare care sunt adaptate pentru ridicarea, transportul și depozitarea paleților.

Datorită selecției mari de dispozitive disponibile pe piață, cu acționare electrică eficientă și în același timp economică, este mult mai ușor de găsit și adaptat aceste stivuitoare electrice la condițiile individuale ale anumitor companii sau întreprinderi.

Marele avantaj al stivuitoarelor electrice este că funcționează fără emisii în mediu. Drept urmare, aceste utilaje, spre deosebire de vehiculele cu ardere internă, pot fi utilizate cu succes în încăperi închise. În același timp, datorită construcției lor solide, sunt potrivite și pentru lucrări în aer liber.

Un transpalet sau un stivuitor electric selectat corespunzător se poate dovedi a fi unul dintre instrumentele cheie care influențează gestionarea eficientă a proceselor din depozit, deoarece poate asigura un flux eficient de mărfuri în cadrul unei companii, de aceea nu ar trebui să lipsească dintr-un depozit.

Cele mai citite articole