Unde gasesti anvelope cu DOT 2021?

Anvelopele Tracmax sunt ideale pentru cei care doresc să cumpere un set de cauciucuri de înaltă calitate și de încredere la un preț rezonabil. Împreună cu costul la promoții anvelope DOT 2021, produsele mărcii se disting prin performanțe impecabile, durabilitate și eficiență a consumului de combustibil. Marca Tracmax este deținută de gigantul anvelopelor Shandong Yongsheng Rubber Group Co. Ltd , care furnizează anvelope de calitate la prețuri accesibile pe piețele europene și asiatice din 1986. De-a lungul deceniilor de dezvoltare dinamică și de succes, compania a obținut rezultate ridicate în producția de anvelope pentru diferite categorii de vehicule. Acest lucru este confirmat de cererea în continuă creștere pentru anvelope Tracmax și alte mărci de interes.

Gama largă de dimensiuni ușurează alegerea dimensiunii potrivite a cauciucului, iar gama largă de produse îți permite să cumperi anvelope pentru anotimpurile de vară și de iarnă. Pentru regiunile cu climă blândă, producătorul oferă modele All Season. Anvelopele sunt disponibile într-o varietate de modele care sunt dezvoltate în conformitate cu tendințele actuale ale tehnologiei. Prin urmare, șoferii pot face o selecție de anvelope nu numai ținând cont de condițiile de funcționare ale mașinii, de nevoile sale tehnice, ci și de stilul exteriorului. Anvelopele Tracmax pot fi găsite și pentru utilizare pe autostrăzi, drumuri de pământ și teren accidentat.

Selecția anvelopelor de vară și de iarnă Tracmax

Cele mai citite articole

Conducerea excelentă și caracteristicile tehnice ale produselor sunt asigurate prin utilizarea unor metode moderne de producție, tehnologii inovatoare, materii prime și materiale de înaltă calitate. Prin îmbunătățirea și optimizarea continuă a compușilor din cauciuc, anvelopele Tracmax prezintă un nivel ridicat de aderență pe suprafețele rutiere uscate și alunecoase. De asemenea, oferă un consum redus de combustibil. 

Modelele benzii de rulare sunt dezvoltate individual pentru fiecare nou model Tracmax folosind cea mai avansată tehnologie de modelare 3D. Acest lucru te ajută să optimizezi structura blocurilor, lamelelor și canelurilor de drenaj, să mărești zona și să stabilizezi forma punctului de contact. Ca urmare, cauciucul asigură mișcare direcțională stabilă și manevrabilă, frânare rapidă în toate condițiile meteorologice, un nivel ridicat de performanță și tracțiune. Anvelopele Tracmax de vară și de iarnă răspund instant la comenzile de direcție, facilitând conducerea. 

Calitățile lor de cuplare sunt dincolo de laudă. Cauciucul este echipat cu lamele tridimensionale speciale, are un număr mare de margini de cârlig formate de marginile ascuțite ale blocurilor. Și pe benzile de rulare ale modelelor off-road și de iarnă există urechi suplimentare. Prin urmare,modelele de anvelope Tracmax garantează deplasări sigure și stabile pe drumurile fierbinți de vară, pe zăpadă și pe gheață. Printre avantajele produselor acestui brand se numără și rezistența sporită la acvaplanare și tăiere. Cauciucurile au sisteme de drenaj spațioase, ale căror caneluri se disting printr-o structură unică. 

Cele mai citite articole