Sunt sloturile cu tematică de filme mai atractivă?

În zilele noastre, există tot felul de cazinouri online din care puteți alege. Le puteți găsi pe cele care sunt specializate în anumite tipuri de jocuri sau pe cele care au rate de plată mai bune. Indiferent de ceea ce cauți la un cazinou online, există unul care se va potrivi perfect nevoilor tale. Așadar, dacă ești curios să le încerci, citește câteva recenzii pentru a afla mai multe despre diferitele opțiuni disponibile.

De foarte mult timp, filmele i-au inspirat pe oameni să joace jocuri de cazino. Unele dintre primele filme au avut ca temă jocurile de noroc, iar de atunci Hollywood a continuat să producă filme care au ca temă jocurile de cazino și care se concentrează pe emoția de a câștiga mult. Chiar dacă nu ați văzut personal aceste filme, probabil că acestea au influențat modul în care percepeți jocurile de noroc și probabil că v-au inspirat și pe dumneavoastră să jucați și online la pacanele gratis. Totuși unele dintre cele mai celebre sloturi cu tematică de filme au la bază piese cinematografice care nu au legătură cu lumea cazinourilor.

Ce este diferit la jocurile cu tematică de film?

Cultura cazinourilor a servit ca sursă de inspirație pentru mai multe filme și cântece de-a lungul ultimului secol. Cazinourile online sunt foarte influențate de această artă, iar unele chiar oferă jocuri care se bazează pe muzica și filmele menționate mai sus. Datorită faptului că multe jocuri la aparate sunt inspirate de filme, numeroși dezvoltatori de jocuri au dezvoltat cazinouri online cu o selecție uriașă de astfel de sloturi. Acest lucru le permite jucătorilor să ia parte la jocuri palpitante și la cadre distractive pe care le cunosc, în timp ce concurează pentru recompense spectaculoase.

Creatorii acestor jocuri se asigură că jocul este plin de aluzii cinematografice pe care fanii adoră să le vadă adesea, ceea ce face jocurile mai captivante și mai plăcute. Oamenii au fost influențați să joace jocuri de noroc de către filmele cu teme de cazinou, deoarece acestea tind să romanțeze activitatea (ceea ce le face mai atrăgătoare). În filmele cu tematică de cazinou, există practic întotdeauna câștigători de jackpoturi mari, ceea ce le dă spectatorilor sentimentul că și ei pot câștiga mult. Cazinourile sunt, în general, descrise într-o manieră elegantă și exclusivistă, care îi încurajează, de asemenea, pe indivizi să parieze.

Cum au fost prezentate jocurile de cazino în filme

Majoritatea filmelor despre cazinouri și cultura jocurilor de noroc includ referiri frecvente la Las Vegas, epicentrul mondial al jocurilor de noroc. Filmele americane despre jocurile de noroc descriu frecvent Las Vegasul ca fiind o zonă unde oamenii pot paria fără restricții. Faptul că cazinourile sunt adesea aglomerate în aceste filme ilustrează cât de bine primite sunt jocurile de noroc, în special în Las Vegas. Alte filme a căror acțiune se petrece în afara Las Vegasului descriu frecvent cultura cazinourilor și jocurile de noroc ca fiind activități mai exclusiviste, desfășurate în locuri exclusiviste.

În ciuda faptului că activitatea cazinourilor este legală, multe dintre filmele despre cazinouri prezintă activități ilegale care au loc acolo, ceea ce, în mod curios, sporește atractivitatea, deoarece cazinourile sunt reprezentate ca având o mulțime de bani, ceea ce, în mod ciudat, îi motivează pe oameni să parieze. În plus, cazinourile sunt frecvent reprezentate ca fiind strălucitoare, de lux și atractive. Adesea, oamenii pariază online de acasă, deși cazinourile online nu au aceeași atmosferă ca cele fizice. Cu toate acestea, datorită tehnologiilor emergente, cum ar fi realitatea virtuală, aceste site-uri web s-au dezvoltat până la punctul în care jocurile par la fel de autentice ca cele din cazinourile fizice.

Filme de acțiune care au influențat sloturi

Gladiator

Cele mai citite articole

Gladiator a câștigat o mulțime de premii la Premiile Oscar 2001, inclusiv cel mai bun film.

Un deceniu mai târziu, Playtech a lansat un joc cu titlu de film cu 25 de linii de plată, 5 role și un jackpot progresiv care a devenit de atunci legendar. Jocul ca la aparate Gladiator Jackpot se bazează pe film, dar cu o mică schimbare. Mai exact, pokie-ul online Gladiator de la Playtech oferă șansa de a câștiga milioane doar prin rotirea roților.

Batman

Când Christopher Nolan a regizat Batman Begins în 2005, nu avea nicio idee că capodopera sa cinematografică va fi atât de bine primită pe ecrane mai mici. Unul dintre cele mai cunoscute jocuri de marcă Playtech, Batman Begins, a fost lansat în 2018.

Playtech are o istorie lungă de sloturi premiate bazate pe filme, datorită unui contract profitabil cu Warner Bros. Batman Begins se bazează pe filmul de acțiune cu Christian Bale și cu Katie Holmes în rolul iubitei sale.

Terminator 2

Terminator 2 este cel mai cunoscut dintre sloturile cu tematică cinematografică. Începe cu 53 de linii de plată și 243 de moduri de câștig. Totuși, atunci când este declanșat bonusul Free Spins, se adaugă încă un rând. Ca urmare, Terminator 2 prezintă 1.024 moduri diferite de a câștiga.

Titlul cu tematică cinematografică se laudă cu o volatilitate medie, prietenoasă pentru jucători și cu un RTP remarcabil de 96,62%. T-1000, John și Sarah Connor sunt toate personajele active. Ca urmare, generează o atmosferă convingătoare care este asemănătoare cu cea a filmului..

Concluzie

Filmele de mare succes au o influență semnificativă asupra minții oamenilor și, dacă ceva este prezentat într-o lumină atractivă, oamenii vor dori cu siguranță să exploreze ei înșiși acel lucru. Cazinourile adaptează foarte bine aceste filme și concepte bine conscute în tematicile lor la jocurile de sloturi. 

Cele mai citite articole