Sfaturi utile pentru alegerea cadourilor

Ati primit invitatii pentru nunti, botezuri sau alte evenimente importante? Aceasta inseamna ca prietenii sau familia ta te pretuiesc foarte mult si vor sa fie fericiti cu tine. Poate ca primul lucru care iti vine in minte sunt hainele pe care le porti sau daca trebuie sa-ti iei timp sa te odihnesti, dar nu uita ca va trebui sa alegi un cadou.

Darul tau poate fi cat de mare doresti sau iti poti permite, dar trebuie sa fie util si sa reprezinte dragoste si apreciere. Pentru ca selectia cadourilor sa nu fie o sarcina plictisitoare, ci un lucru care sa-i placa prietenilor, am pregatit un ghid care sa va ajute sa alegeti cu usurinta cel mai potrivit cadou pentru orice eveniment, iar daca acest ghid nu va este de ajus, puteti incerca sa accesati site-uri de profil, precum Werbo si multe altele.

De ce facem asta? (Dincolo de evident)

Cadourile pot fi un mod de a-ti arata grija fata de cineva sau de a reflecta grija pe care ti-a aratat-o ​​cineva. Nu exista niciodata un moment in care nu poti face un cadou. Adesea, totusi, incercam sa ne fortam expresiile de dragoste sa se potriveasca tematicii specifice ocaziei, mai degraba decat destinatarilor insisi.

Desigur, multe evenimente au stabilit practici de oferit cadouri, inclusiv zilele de nastere si alte astfel de evenimente.

Cele mai citite articole

Motive pentru a da un cadou

Tinand cont de aceste realitati, iata o lista neexhaustiva a posibilelor ocazii de a face cadouri si cum sa le abordati:

  • Zile de nastere

Pentru adulti, incepeti cu un apel telefonic, un card, un e-mail sau un mesaj text. Majoritatea oamenilor, chiar daca „urasc zilele de nastere”, vor sa se simta validati in personalitatea lor si aceasta este ziua cea mai importanta pentru ei. Atunci ia in considerare relatia ta. Este cineva cu care esti foarte apropiat, cineva ale carui gusturi si dorinte iti sunt cunoscute? Este o persoana cu care incercati sa va cresteti intimitatea? Daca raspunsul la oricare dintre aceste intrebari este da, probabil ca doriti sa obtineti ceva. Cadoul nu trebuie sa se potriveasca cu magnitudinea exacta (dimensiunea, pretul etc.) a nimic din ceea ce v-au oferit in trecut. Ideea este de a-ti arata dragostea si generozitatea si de a deschide usa pentru viitoarele manifestari de afectiune. (Pentru copii, daca nu se specifica altfel, un mic cadou este necesar in principiu la o petrecere.)

  • Aniversari

Merita marcat in fiecare an in care un cuplu alege sa ramana impreuna, indiferent daca este vorba de o noapte libera, un talisman special sau o combinatie a celor doua. Anii 1 – 60 ai casatoriei au teme materiale care va pot ghida cautarea.

  • Noi etape de viata

Absolvente, mutari, nasteri, decese: multe dintre acestea pot fi marcate cu carti, dar daca va puteti gandi la ceva care reflecta sau sustine tranzitia prin care trece destinatarul, alegeti o carte speciala. De asemenea, puteti oferi si alte obiecte care sa insoteasca o carte asa cum este ciocolata calda sau asa cum sunt plicutele de ceai, canile de ceai si altele.

Cele mai citite articole