Periajul și întreținerea unei tunsori

Periajul și întreținerea unei tunsori

O tunsoare bună este esențială pentru a arăta cât mai bine. Te poate face să arăți mai lustruit și mai îmbrăcat, chiar dacă porți doar blugi și un tricou.

Îmi place să-mi tuns părul la fiecare 6-8 săptămâni sau ori de câte ori începe să arate un pic zdruncinat. Mă simt mereu mai bine după ce m-am tuns – de parcă aș putea să înfrunt lumea!

Dacă sunteți în căutarea unui stilist nou, întrebați în preajmă recomandări. Odată ce găsiți pe cineva care vă place, rămâneți cu el. Merită să ai pe cineva care știe exact cum îți place părul tăiat și coafat.

Iată cinci pași pentru a vă ajuta să vă mențineți o tunsoare excelentă.

1: Periați-vă părul în mod regulat

Îmi pun un punct să-mi periez părul în mod regulat. Am fost învățată în creștere că este important să am grijă de părul meu, iar periajul regulat este o modalitate de a face asta. Îmi periez părul, de asemenea, mă ajută să mă relaxez și să mă simt mai bine împreună.

Chiar și în zilele în care nu am timp să fac o rutină completă a părului, luarea de câteva minute pentru a-mi peri părul mă face să mă simt mai lustruit.

2: Tundeți-vă vârfurile în mod regulat

Chiar daca nu esti un mare fan să-ti tunzi părul în mod regulat. Știu că este important să scapi de vârfurile despicate și să-ți menții părul sănătos, dar nu pot să nu simt că este o pierdere de timp. De fiecare dată când îmi tund părul, simt că pierd centimetri prețioși pe care nu-i voi mai recupera niciodată.

Dar, în ciuda rezervelor mele, știu că tunderea vârfurilor este importantă. Capetele despicate îți pot deteriora părul și pot duce la rupere, așa că, scăpând de ele, ajut de fapt să-mi mențin părul sănătos pe termen lung. În plus, tăieturile obișnuite pot ajuta la prevenirea capetelor despicate în viitor.

Așa că, deși nu-mi place să-mi tuns părul, știu că este ceva ce trebuie să fac în mod regulat dacă vreau să mențin părul sănătos și puternic.

3: Folosiți un balsam de păr și un șampon de calitate

Cele mai citite articole

Există o mulțime de produse diferite de îngrijire a părului pe piață în aceste zile. Poate fi greu să știi pe care să le folosești, dar, în general, vrei să cauți balsamuri și șampoane de calitate. Un balsam bun va ajuta la mentinerea parului sanatos si hidratat, in timp ce un sampon bun va curata scalpul si parul fara a indeparta uleiurile naturale.

Când folosești produse de îngrijire a părului de calitate, vei observa o diferență în felul în care arată și se simte părul tău. Părul tău va fi mai moale, mai strălucitor și mai sănătos în general. În plus, utilizarea produselor potrivite poate ajuta la prevenirea daunelor cauzate de coafarea și colorarea la căldură.

Dacă nu ești sigur de unde să începi, cere-ți recomandări stilistului. Ele vă pot ajuta să găsiți cele mai bune produse pentru tipul dvs. de păr individual.

4: Aranjează-ți părul în mod regulat cu produse concepute pentru părul bărbaților

Am început să îmi aranjezz părul în mod regulat cu produse concepute pentru părul bărbaților în urmă cu aproximativ un an. Întotdeauna folosisem orice șampon și balsam la intamplare, dar apoi am început să observ că părul meu arăta puțin nesănătos. Un prieten mi-a recomandat să încerc câteva dintre produsele din linia lui și am fost surprinsă de cât de bine arăta părul meu după doar câteva utilizări.

Acum, mă asigur că îmi coafez părul în fiecare zi cu produsele potrivite. Încep prin a folosi un șampon și un balsam volumizator, apoi adaug un balsam fără îndoială pentru un plus de hidratare. Odată ce părul meu este uscat, folosesc o pomadă sau ceară pentru a-i da ceva textura și ținere. În cele din urmă, termin cu un jet rapid de fixativ pentru a menține totul la loc.

5: Aveți grijă de scalp spălându-l zilnic cu un sampon delicat și un balsam hidratant

Spălarea zilnică a scalpului este importantă pentru a-l menține sănătos și fără depuneri. Un șampon blând vă va curăța scalpul fără a-l elimina de uleiurile sale naturale.

Asigurați-vă că urmați cu un balsam hidratant pentru a vă menține scalpul hidratat și a arăta cât mai bine. Îngrijirea scalpului este o parte importantă a menținerii părului sănătos și fericit.

Concluzie:

Menținerea unei tunsori grozave necesită timp, dar merită! Urmează acești pași și vei fi pe drumul cel bun pentru a arăta minunat!

Va asteptam la salonul nostru si traiti experienta oferita la cea mai buna frizerie din Cluj, din punctul nostru de vedere.

Oferim un barber shop modern in Cluj-Napoca.

Cele mai citite articole