Ce fel de bijuterii din argint poti alege in functie de stilul personal

Stilul tau unic poate sa fie exprimat prin intermediul modei sau prin accesoriile care te reprezinta. Vei putea folosi bijuteriile ca forma de manifestare, de a te evidentia sau de a pune in valoare anumite trasaturi care te fac sa te simti bine. Astfel, o pereche de cercei poate sa incadreze frumos fata si sa iti scoata in evidenta frumusetea ta. 

De asemenea, un inel poate sa fie cel care te ajuta sa pui accent pe mainile tale si pe modul fin si delicat al miscarilor pe care le faci, etc. Pentru a putea cumpara cele mai potrivite bijuterii din argint, iata cum le poti alege in functie de stilul pe care il preferi:

Cumpara lanturi groase cu zale si suprapune mai multe bratari daca ai un stil cu inspiratie rock

Daca preferi sa alegi un stil de inspiratie rock, cu materiale tip piele, cu suprapuneri de materiale sau cu bocanci cu talpa inalta, atunci poti folosi bijuteriile cu zale. Poti sa suprapui mai multe astfel de lanturi cu grosimi difierite, poti sa alegi un lant mai scurt si unul mai lung pentru a completa frumos imaginea sau poti sa atarni si alte pandantive care se potrivesc pe lanturile dorite. Poti folosi acest stil si atunci cand ai un outfit monocromatic si doresti sa ai un punct de interes vizual. 

Daca iti place un stil modern, minimalist, alege bijuteriile simple, cu taieturi clare, fara multe charm-uri sau cu pandantive masive, insa fara decoratiuni

Cele mai citite articole

Un stil modern poate sa fie pus in evidenta de alegerea unor bijuterii simple fara pandantive sau cu anumite elemente masive, fara decoratuni. Poti avea o pereche de cercei cu o forma geometrica si o bratara fixa din argint masiv pentru a avea un aspect minimalist, contemporan.

Daca adori un stil romantic, poti folosi marcasite, argint cu pietre semipretioase sau bijuterii foarte bine detaliate

Stilul romantic este plin de detalii feminine. Astfel, poti folosi bijuterii cu marcasite, cu multe elemente de decor integrate si care sa aiba in componenta si pietre semipretioase sau mici elemente care atrag privirea. 

Daca iti plac bijuteriile feminine si frumoase, poti sa cumperi un pandantiv cu model fluture, cercei cu flori sau mici laturi cu modele fine

Un stil feminin poate sa fie pus in valoare de elemente care sunt asociate cu ideea de frumusete, de inocenta si eleganta. Astfel de simboluri pot sa fie fluturele, inima, floarea. Astfel, poti cumpara o pereche de cercei care au flori mici cu detalii fine sau un inel care are un fluture, etc. 

Daca preferi un stil eclectic si impunator, combina mai multe tipuri de bijuterii si suprapune-le in felul tau propriu

Daca stilul tau este unic, artistic, special, atunci poti opta pentru a combina mai multe tipuri de bijuterii pe care le poti suprapune in stilul tau unic si prin care te poti face remarcata de fiecare data. 

Cele mai citite articole