Cum sa ai un zambet stralucitor cu ajutorul fatetelor dentare

O igiena dentara si bucala ireprosabila nu este suficienta pentru a evita dificultatile relative dintilor. In realitate, unele probleme care pot aparea sunt complet deconectate de atentia oferita dintilor zi de zi. De altfel, aceste defecte pot cauza unele complexe. In unele cazuri mai grave, o persoana ajunge sa nu mai zambeasca ca inainte. Cum am putea sa ne regasim dintii albi si stralucitori, sanatosi si frumos aliniati?

Se pare ca acest lucru este mai usor decat credem. Simplu si rapid, fara durere, recurgand la solutia optima: fatete dentare. Aceasta proteza specifica se aplica rapid si corecteaza imperfectiunile danturii, oferindu-ne un zambet stralucitor. Este o tehnologie ultra moderna, o revolutie a zambetului.

Imita smaltul dintilor la perfectie

Fateta dentara reprezinta un invelis subtire pe care medicul stomatolog il aplica pe suprafata exterioara a dintelui cu ajutorul unui lipici special. Fateta dentara este fina si imita la perfectie smaltul dintelui. Este conceputa in functie de parametrii fiecarui pacient in parte: culoare, dimensiune, silueta. Fateta dentara este realizata din ceramica biocompatibila. Este mai rezistenta decat unele materiale compozite.

Restabilirea aspectului armonios al dintilor

Cele mai citite articole

Folosind fatetele dentare zambetul tau va intineri pur si simplu, acest lucru este vizibil inclusiv la nivelul fetei. Putem spune ca o fateta dentara actioneaza asemeni unui lifting autentic. Asta deoarece se trateaza intr-o singura miscare mai multe aspecte:

  • Ingalbenirea dintilor: odata cu trecerea anilor, culoarea dintilor este din ce in ce mai terna. Datorita fatetei dentare zambetul tau va intineri pur si simplu.
  • Aspectul zambetului: odata cu trecerea timpului dintii se uzeaza, se deterioreaza, la fel si gingiile, proces care poarta numele de mobilitate dentara. Aceste probleme se pot rezolva rapid cu ajutorul fatetelor dentare.

La fel cum si noi suntem diferiti si zambetul nostru este difeirt. Astfel, fatetele dentare au fost elaborate pentru a se adapta configuratiei noastre, pentru a se adapta fiecarui zambet in parte. Fateta dentara este astfel conceputa incat sa se integreze fara probleme, indiferent daca este vorba de marime, de aspect, culoare sau luminozitate.

Ascunde petele de pe dinti

In loc sa optezi pentru albirea dintilor poti alege fatetele dentare. Ceramica ofera avantajul de a nu-si schimba culoarea odata cu treecera anilor. Dintii tai vor ramane albi in timp ce alte tehnici sunt temporare.

Cele mai citite articole