Cum să îngrijești picioarele și mâinile – produse de calitate de la marca germană Baehr

Picioarele ajută la mișcare pe tot parcursul vieții fiecărei persoane, așa că merită să le asigurăm un aspect sănătos și frumos. În fiecare zi, picioarele suportă o sarcină serioasă, mai ales în cazul femeilor care merg în mod regulat și mult pe tocuri. Prin urmare, chiar și pielea uscată trebuie corectată în timp util. Dacă aveți pielea uscată pe picioare, Baehr vă va ajuta să o rezolvați. Trebuie să aplicați crema dacă ați stat mult timp în soarele de vară, ați mers în pantofi deschiși sau pur și simplu aveți tendința de a avea această problemă. Dar gama este mult mai largă.

Crema de picioare Baehr: ce tipuri de produse oferă compania

Catalogul companiei poate oferi unui potențial cumpărător o varietate de produse care tratează cele mai frecvente probleme și fac picioarele frumoase și sănătoase. În sortiment puteți găsi următoarele:

Produse care vă vor ajuta în cazul venelor varicoase și al sindromului picioarelor umflate.

Produse profesionale. De exemplu, sistemele de corecție a unghiilor încarnate.

Spume de cremă cu substanțe active. De exemplu, pantenolul.

Agenți antifungici.

Creme pentru pielea uscată și crăpături.

Acestea sunt produse de calitate care pot fi folosite de profesioniști, dar pot fi alese și de o persoană obișnuită în viața de zi cu zi.

Produsele profesionale de pedichiură Baehr: cele mai bune ingrediente pentru o piele sănătoasă

Deoarece majoritatea produselor Baehr au nu numai efecte cosmetice, ci și terapeutice, compoziția produsului este un factor foarte important care indică eficiența acestuia. Compoziția produselor include:

Diverse uleiuri care au un efect hidratant și calmant.

Emulsii de masaj care permit cremei să se așeze ușor pe piele.

Substanțe active care accelerează procesele de regenerare. Acestea permit rezolvarea problemelor atât cu microfisuri, cât și cu daune grave.

De exemplu, gama include crema antifungică pedibaehr, care vă permite să scăpați de o problemă atât de comună precum ciupercile. În plus, vă va proteja și mai mult împotriva recidivei, dacă utilizați crema în mod regulat, cel puțin o dată pe zi.

Dacă folosești exfoliante și peelinguri pe bază de fructe, poți scăpa de zonele keratinizate. O soluție pentru a înmuia pielea keratinizată va face picioarele netede și moi, crescând capacitatea celulelor. Un efect deosebit de vizibil poate fi observat în timpul utilizării regulate.

O abordare integrată a îngrijirii picioarelor și mâinilor

Produsele Baehr sunt utilizate pentru îngrijirea completă a picioarelor și a mâinilor. Acestea vă permit să eliminați relativ eficient toate problemele asociate cu uscăciunea excesivă a pielii sau problemele care apar din cauza bolilor fungice.

Crema Baehr cu clotrimazol vă permite să vindecați ciuperca, care se află în stadiul inițial și nu va permite ca problema să câștige o scară largă. Există, de asemenea, produse care pot reduce transpirația excesivă a picioarelor și pot scăpa de problemele asociate cu acest proces. De exemplu, mirosul neplăcut va dispărea.

Dacă aveți tendința de a avea negi, Baehr vă permite să o rezolvați datorită serurilor sale, conservanți. De asemenea, există și produse excelente pentru mâini în această gamă. Acestea conțin extracte de uree, cătină de mare, trandafir, smochin, grapefruit. Există o cremă cu uleiuri de nucă de cocos și avocado. Dacă folosești aceste produse în mod regulat, ele vor face totul pentru a menține nu doar picioarele, ci și mâinile hidratate și bine îngrijite.

Unul dintre cele mai populare produse ale acestei companii germane este o cremă puternică Baehr Panthenol, care ajută la regenerarea rănilor de pe picioare. Produsele sunt produse nu numai sub formă de cremă, ci și sub formă de spray, deodorant, picături, spumă de cremă. În paralel, puteți cumpăra burghie pentru unghii, freze, fișiere pentru unghii și multe altele. Toate acestea vă permit să vă îngrijiți eficient mâinile și picioarele chiar și acasă.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole