Cum poți transforma un hobby în afacere?

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă cu jumătate de normă la un salon sau unui job de acasă sau dacă doriți să deveniți proprietarul unei afaceri mici, atunci devenirea unui tehnician de unghii vă va oferi acea libertate!

Un set frumos de unghii sau o manichiură relaxantă într-un salon tip spa poate fi uneori punctul culminant al zilei, săptămânii sau chiar lunii unei persoane. Dacă doriți să faceți parte din această experiență, puneți-vă creativitatea la lucru și începeți!

Ce trebuie să faci?

Înscrie-te la cursuri de manichiură.

Aceste cursuri vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie despre cum să respectați standardele pentru unghii, vă ajuta cu adevărat să vă deschideți ochii către toate cunoștințele.

Sănătatea și siguranța sunt un factor imens atunci când lucrați la un salon sau la un salon de acasă. Știați că există boli și tulburări ale unghiilor care pot fi transmise de la un client la altul? Acest curs vă va ajuta să preveniți acest lucru oferind informații despre cele mai bune practici de igienizare și igienă.

Cele mai citite articole

Te atrage ideea de a lucra de acasă? Dacă da, aceste cursuri de manichiură vă vor ajuta pentru afacere cu unghii la domiciliu. Ca un bonus suplimentar, acest curs vă învață, de asemenea, abilitățile esențiale de care are nevoie un tehnician de unghii pentru a avea succes și este destinat tuturor nivelurilor de experiență.

De asemenea, veți arunca o privire asupra anatomiei și formei unghiei înainte de a vă scufunda într-o grămadă de tehnici uimitoare de artă a unghiilor cu o varietate de materiale. Acest curs prezintă subiecte precum aplicarea sfaturilor de extensie; sistemul de scufundare rapidă; sistemul acrilic (atât lichid, cât și pulbere); și sistemul de gel UV.

De asemenea, sunt acoperite elemente esențiale precum șlefuirea și lustruirea, repararea unghiilor sparte, modul de îndepărtare a unghiilor artificiale și modul de aplicare a stratului de acoperire cu gel UV.

Poate cel mai important, aceste cursuri de manichiură vă  oferă o introducere în managementul salonului, câteva sfaturi pentru decorarea salonului, o schiță a modului de comercializare a salonului cu succes  și cum să gestionați finanțele și angajații salonului.

Studiind atât tehnicile pentru unghii, cât și calificările proprii în afaceri în același timp, puteți dobândi abilitățile necesare pentru a vă lansa propria companie și a lucra pentru dvs. în calitate de tehnician pentru unghii. Ambele calificări vă vor învăța abilitățile necesare pentru a vă pregăti și planifica afacerea care lucrează în industria de unghii și frumusețe.

Cele mai citite articole