Bonusurile la cazinou explicate pentru 2022

După cum probabil că știi și tu deja în cazul în care ai mai fost până acum într-un cazino fizic, personalul de la acel cazino încearcă să atragă persoanele să joace cu diferite oferte și servicii pentru a-i face fericiți. Totul începe de la băuturile gratuite și snacksuri până la mese gratuite, o cameră gratuită la hotel, posibilitatea de a deveni membru VIP și multe altele. Poți beneficia de magic jackpot rotiri gratuitela cazinoul online dacă alegi să folosești bonusul pe care aceștia îl oferă.

La fel vor face și cei de la cazinourile online, însă în cazul acestora o să existe o mică diferență. Din cauza faptului că tu, ca jucător, te afli în propria ta locuință în momentul când te conectezi la un cazino online și nu te afli în incinta unuia fizic cei de la cazino nu vor putea să îți ofere o masă gratuită spre exemplu. În schimb, personalul de la cazino poate să îți ofere o sumă în plus de bani pe care să o pariezi prin diferite oferte valabile fie tot timpul, fie doar în anumite perioade din an. Pe lângă asta, jucătorii VIP sau cei care sunt de mai mult timp pe un site de cazino vor avea beneficii mult mai bune.

Ce sunt bonusurile la cazinou?

Cazinourile online încearcă să aibă un flux constant de jucători pentru a putea să meargă bine afacerea. Pentru a putea să aibă în mod constant jucători pe aplicația sau site-ul lor, cei de la cazino vor oferi diferite oferte și bonusuri jucătorilor. Ce sunt, de fapt, aceste bonusuri de la un cazino? Ei bine, un bonus înseamnă ceva ce primești extra, iar la cazinouri se referă fie atunci când îți faci un cont nou, fie atunci când alegi să depui bani. De cele mai multe ori la cazinouri o să găsești bonusuri atât la înscriere, cât și atunci când alegi să depui anumite sume de bani, în anumite perioade ale anului sau oferte periodice.

Aceste bonusuri funcționează cel mai bine pentru jucătorii care sunt activi pe platforma de la cazino, întrucât un jucător care este inactiv nu va putea să depună bani și să joace pe site. Cea mai bună perioadă pentru a beneficia de bonusurile de la cazino este în general Duminica sau în weekend, în lunile de vară, în special luna August, precum și atunci când sunt anumite sărbători naționale, evenimente sportive mari și în orice altă ocazie în care este foarte probabil ca jucătorii să fie acasă și să aibă acces la calculator sau la telefonul mobil. Atunci când îți creezi contul la un cazino îți va fi automat bifată opțiunea pentru a primi în mod periodic oferte și bonusuri. Totuși, în cazul în care nu vei dori să le primești poți debifa această opțiune. Înainte de a alege să accepți un anumit bonus este bine să cunoști câteva lucruri despre cum funcționează acestea, iar primul lucru important despre bonusuri sunt cerințele de rulaj.

Tot ce trebuie să știi despre cerințele de rulaj

Cele mai multe bonusuri de la cazinouri vin și cu anumite cerințe de rulaj, ceea ce înseamnă că trebuie să te joci de un anumit număr de ori înainte de a putea să încerci să retragi suma de bani înapoi în contul tău bancar. De obicei, acest număr variază și este cuprins între 15 și 40 de ori, însă contează foarte mult tipul de bonus pe care îl alegi, precum și valoarea acestuia. Foarte important este să ai grijă să te uiți ce anume trebuie să pariezi. La unele cazinouri, pentru ca bonusul să poată să fie retras, este nevoie să pariezi atât bonusul primit din partea cazinoului, cât și banii pe care i-ai depus tu deja, în timp ce la alte cazinouri trebuie doar bonusul primit să îl joci de câteva ori. Acest lucru este foarte important, întrucât atunci când alegi un bonus vei primi, în general, 100% din suma pe care ai depus-o deja, lucru ce poate fie să dubleze suma ce trebuie jucată, fie să o înjumătățească.

Tipuri de bonusuri

Cele mai citite articole

Acum că ai înțeles ce este un bonus, cum funcționează acesta și la ce trebuie să fii atent este important să înțelegi și ce tipuri de bonusuri ai la dispoziție și pe care ar fi recomandat să îl folosești.

Primul și cel mai cunoscut tip de bonus este bonusul la depunere. Acest tip de bonus îți va oferi un anumit procentaj sau o anumită sumă din cea depusă ca bonus. Spre exemplu, în cazul în care un cazino îți oferă 100% din suma depusă de tine, atunci când vei depune 100 ron vei primi încă 100 gratuit, astfel că vei avea la dispoziție 200 ron pe care să îi joci. Unele cazinouri îți vor oferi sume mari de bani, cum este 500% din suma depusă, însă și cerințele de rulaj pentru a scoate acea sumă de bani va fi pe măsură, astfel că până să reușești să le atingi îți vei pierde toți banii.

Un alt tip de bonus foarte întâlnit este bonusul de bun venit. Jucătorilor care abia se înregistrează pe un site de cazino li se va oferi un bonus de bun venit sub diferite forme. Acest bonus înseamnă că fie îți va fi oferită o anumită sumă de bani, fie vei primi anumite beneficii pe site, cum sunt rotirile gratuite spre exemplu.

Bonusurile doar de jucat sunt acele bonusuri ce îți vor fi oferite de cazino și pe care nu le vei putea retrage la final. De exemplu, cazinoul îți oferă 100 ron pe care să îi pariezi pe lângă ce ai depus tu deja. La final reușești să acumulezi suma de 500 ron. Atunci când vei dori să retragi toți banii nu vei putea să îi retragi și pe cei 100 ron de la cazino, astfel că vei putea să retragi numai 400 ron.

Concluzie

Mai există multe alte tipuri de bonusuri, însă acestea sunt printre cele mai comune. Alte bonusuri de care poți să dai sunt cele fără depunere, bonusuri de VIP sau de membru sau bonusuri pentru o anumită metodă de plată. Îți doresc mult succes!

Cele mai citite articole