Avantajele lucrărilor de hidroizolaţii cu poliuree de înaltă calitate

Lucrările de hidroizolaţii nu mai sunt demult un moft, ci o adevărată necesitate, atât pentru persoanele care locuiesc la casă, cât şi pentru cele care locuiesc la bloc. Hidroizolaţiile cu poliuree de înaltă calitate reprezintă sisteme revoluţionare prin care suprafeţele sunt etanşate şi sigilate şi sunt aplicabile cu ajutorul unor tehnici profesionale specifice şi cu echipamente performante.

Etanşeizarea hidroizolaţiilor este de înaltă calitate

Hidroizolaţiile cu spumă poliuretanică reprezintă o soluţie de etanşeizare exemplară, graţie elasticităţii membranei pe care o realizează răşinile poliuretanice. Aceasta membrană va face faţă tuturor mişcărilor şi deformărilor substratului, îşi va păstra eficiența chiar şi câteva zeci de ani de la aplicare, care este foarte simplă, iar uscarea se realizează în timp scurt, la interacţiunea cu umiditatea din aer.

Hidroizolaţiile asigură o acoperire uniformă a suprafeţei vizate

Lucrările de hidroizolaţii asigura o acoperire uniformă a suprafeţei vizate, rezultatul final fiind obţinerea unei suprafeţe izolate complet netedă, omogenă şi fină. De asemenea, trebuie menţionat şi faptul că aceste lucrări se pot aplica pe mai multe tipuri de suprafeţe, de la beton şi mortar, la gips, oţel sau tigla. În special, hidroizolaţiile cu spumă poliuretanică sunt folosite pentru izolarea teraselor, fără a fi necesare straturi adiţionale de protecţie sau de creştere a rezistenţei la trafic. De asemenea, lucrările se potrivesc şi balcoanelor, verandelor, parcărilor auto şi altor structuri.

Lucrările de hidroizolaţii asigură performanţă în condiţii dificile şi la solicitări mecanice

Specialiştii în hidroizolaţii susţin că aceste lucrări aduc performanţele aşteptate în cele mai multe cazuri, fiind şi situaţii excepţionale. Hidroizolaţia se comportă foarte bine la solicitările mecanice şi la abraziune şi nu este toxică după uscare, membrana poliuretanică garantând rezistenţă foarte bună, atât la factorii climatici, cât şi la razele UV, precum şi rezistenţă termică.

Cele mai citite articole

Motive care îi determină pe proprietarii locuinţelor să opteze pentru lucrări de hidroizolaţii

Poliureea este un material nou şi inovator folosit la scară largă în construcţii, un material ecologic cu efect izolator eficient şi de protecţie a suprafeţelor de uzură şi de coroziune. Atunci când proprietarii intenţionează să-și izoleze apartamentul, casa de la ţara sau alte construcţii, trebuie să ia în calcul următoarele aspecte legate de hidroizolaţii:

·  aceste lucrări reprezintă singura metodă prin care proprietarii pot să alunge mucegaiul, igrasia şi să prevină deteriorarea în timp a pereţilor şi a mobilierului;

·  lucrările de hidroizolaţii nu se adresează numai teraselor şi acoperişurilor, ci şi pereţilor şi fundaţiilor;

·  necesitatea acestor servicii apare la scurt timp de la încheierea construcţiei sau de la achiziționarea locuinţei, când apare umezeală şi gletul se deteriorează;

·  infiltrarea apei sub uşă sau prin pereţi determina chiar umflarea parchetului, în cazul în care nu se optează pentru lucrări de hidroizolaţii;

·  hidroizolaţiile previn stricăciunile la nivel exterior şi mai ales la interior, care presupun investiţii mari ulterior.

Cele mai citite articole