SMARTWATCH HUAWEI GT 2

SMARTWATCH HUAWEI GT 2

Ceasul Huawei GT 2 are tot ce poți să îți dorești de la un ceas inteligent. Bateria este de o autonomie senzațională, făcând acest ceas să iasă din mulțimea ceasurilor oferite de piața actuală. Aceasta poate ține până la două săptămâni, chiar și în mod de utilizare intensă.

Dacă intrăm in detalii legate de autonomie, putem spune că ceasul smartwatch Huawei GT 2 poate fi optimizat să consume in funcție de nevoile dumneavoastră. De exemplu, în regim economic, acesta rezistă 2 săptămâni fără nicio încărcare. Acest mod economic implică setări de strălucire automată, gradul vibrațiilor mediu și un număr mai redus de convorbiri telefonice. In schimb, cu toate aplicațiile active, exerciții zilnice de respirație, funcție activă de meteo, monitorizare sport, timpul de autonomie al bateriei se reduce doar cu 4 zile, ceea ce vă oferă 10 zile fără a fi nevoiți să îl încărcați.

Materialul din care este construit ecranul este foarte rezistent la zgârieturi și are un design modern și interesant.

Cele mai citite articole

Alt aspect pe care utilizatorii îl apreciază la smartwatch Huawei GT 2 este faptul că afișează toate apelurile înainte ca acestea să apară pe telefon și pot răspunde direct de pe ceas apelurilor, fără a fi nevoiți sa aibe telefonul la îndemână. De asemenea, pot opri alarma direct de la ceas.

Acest ceas este și un accesoriu sport fantastic, oferind o varietate de activități, monitorizate  în timp real, cum ar fi yoga, alergare, ciclism, bicicletă eliptică, înot. De asemenea, ofera o atentă monitorizare a somnului, a pulsului și a nivelului de oxigen din sânge.

Putem seta ce fel de notificări să primim pe acest  smartwatch Huawei GT 2, de la mesajele text până la Whatsapp sau alte aplicații de pe telefon.

In altă ordine de idei, acest accesoriu modern si revoluționar este alegerea potrivită pentru toate nevoile dumneavoastră.

Cele mai citite articole