Secretul pentru a gasi spatiul perfect de inchiriat pentru birourile afacerii tale

Procesul cautarii unui spatiu de birouri in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea reprezinta un moment cheie pentru orice afacere. Desi initial poate parea o sarcina simpla, ea trebuie sa tina cont de o multitudine de factori si se dovedeste adesea a fi o reala provocare. Ore intregi petrecute la telefon si intrebarile repetitive din partea proprietarilor de spatii pot sa devina obositoare si sa nu conduca la rezultatul dorit intr-un timp eficient. 

Fie ca afacerea ta este la inceput, fie ca ai nevoie de o schimbare de locatie sau urmeaza sa te extinzi, solicitarea ajutorului specializat din partea unei firme de consultanta imobiliara este cea mai inteligenta miscare pe care o poti face. 

Cele mai citite articole

Pe langa timpul pe care il economisesti, prin intermediul consultantilor imobiliari vei capata o perspectiva mult mai larga in ceea ce priveste piata. Vei putea viziona, compara si analiza un portofoliu de imobile selectate in asa fel in cat sa raspunda nevoilor tale. Rapiditatea actualizarii ofertelor si furnizarea celor mai detaliate informatii despre spatiul care te intereseaza, reprezinta alte avantaje atunci cand alegi sa lucrezi cu o firma de consultanta imobiliara.  O firma cu experienta vasta in acest sens si personal profesionist si capabil poate reprezenta secretul pentru a gasi spatiul perfect de inchiriat pentru birourile afacerii tale.

In capitala,  Activ Property Services este una dintre cele mai bune alegeri in acest sens. Cu un portofoliu foarte vast si experienta in serviciile de selecție a clădirilor de birouri din București, prezentarea ofertelor comerciale și coordonarea vizionarii birourilor de închiriat, Activ Property Services nu percepe comision pentru chirias si mediaza colaborarea cu proprietarii de imobile. Fie ca te intereseaza spatii de birouri de inchiriat in Aviatiei sau spatii de birouri de inchiriat in Dorobanti, ai la dispozitie o multitudine de variante pentru a alege cladirea care iti va gazdui afacerea. 

Nu uita sa iti exprimi clar si sincer nevoile, sa ai criterii bine stabilite dar si deschidere spre flexibiltate in alegerea spatiului ideal. Zona, accesul, confortul si facilitatile, design-ul si criteriile estetice, precum si vizibilitatea brand-ului oferite de locatie sunt primele aspecte la care trebuie sa te opresti in stabilirea punctelor esentiale pe care vrei sa le bifeze viitorul sediu al afacerii tale. Specificul activitatii tale este cel care iti va indica aceste nevoi si este ideal ca in functie de acesta sa poti vizualiza utilizarea spatiului pe termen cat mai lung, in asa fel incat sa iti poti atinge cu succes obiectivele de business. 

Cele mai citite articole