Patru idei pentru o aniversare a casatoriei de neuitat

Patru idei pentru o aniversare a casatoriei de neuitat

Aniversarea casatoriei este pentru multi care se bucura de o casnicie fericita, in care au adunat mai mult impliniri, bucurii si mai putin dezamagiri si deziluzii, un moment special pe care tin sa il marcheze an de an intr-o maniera deosebita. Si chiar daca nu este vorba despre acele aniversari  care au adunat multi ani de viata impreuna, asa cum este nunta de argint, de exemplu, apropierea datei din calendar care a unit candva destinele celor doi este un prilej romantic pentru a rememora acele emotii unice si de a crea surprize deosebite unul celuilalt. 

Sunt o diversitate de moduri in care poate fi sarbatorit acest moment special din viata unui cuplu si tine de imaginatia, romantismul, creativitatea si spontaneitatea fiecaruia.  

Daca vrei sa iti surprinzi perechea care iti este alaturi la bine si la greu la acest moment aniversar, poti sa pregatesti din timp o seara speciala in doi la un restaurant deosebit. Fie este vorba despre un loc de care va leaga amintiri speciale,  de povestea de iubire care v-a unit, fie unul unde nu ati mai fost niciodata, dar care sa ofere acea atmosfera intima, elegant si festiva, vezi Palatul Noblesse. Asa ca o rezervare facuta din timp, alegerea unui meniu deosebit, care sa includa preferintele voastre culinare sau un meniu extravagant, asa cum nu ati mai avut pana atunci ocazia sa experimentati. 

Cele mai citite articole

O alta idee excelenta este alegerea unei destinatii romantice pentru un weekend in doi sau poate o minivacanta undeva in tara sau in afara, intr-un loc fascinant, exotic, pentru care sa procurati bilete din timp, pentru a fi siguri ca surpriza nu ramane numai la stadiul de proiect. 

Bilete la concertul trupei preferate, ale carei piese le-ati dansat de atatea ori, oriunde ar avea loc concertul, este o alta varianta de aniversare a casatoriei intr-o maniera deosebita. 

Dar nu numai pregatirea din timp a unei surprize gandite in detaliu poate avea un efect  special. Sunt o serie intreaga de lucruri simple, care nu necesita numaidecat un efort deosebit, un buget considerabil, dar care, realizate cu drag, cu sinceritate si emotie, pot face in multe situatii mai mult decat orice. 

Fie ca este vorba despre pregatirea unui mic dejun special, adus la pat, alaturi de un buchet de trandafiri, o declarative de dragoste asa cum perechea ta nu a mai ascultat de ani buni, o simpla dovada a pretuirii pe care i-ai purtat-o dintotdeuna, dar poate e cazul sa ii mai reamintesti acest lucru,  pot face adevarate minuni in ziua in care ati mai adaugat un an la calatoria voastra impreuna prin viata. 

Cele mai citite articole