Pariurile sportive vor fi floare la ureche cu aceste sfaturi

Există o mulțime de informații pe internet care pretind că oferă metode „nemaiîntâlnite” pentru succesul instantaneu al pariurilor sportive. Din păcate, nu există așa ceva. Pentru a deveni un parior sportiv de succes este nevoie de multă muncă, determinare, cunoștințe și experiență.

O parte din dobândirea acestor abilități necesare constă în a învăța ce strategii să aplici și când să le implementezi. În acest articol, am cele mai bune sfaturi și strategii de pariuri rapide care vă vor îndrepta spre a deveni un parior mai puternic și mai de succes în timp.

În prezent, să pariezi pe orice sport de oriunde din lume la casa pariurilor, în orice moment și cu orice sumă de bani este la fel de simplu ca și cum ai porni calculatorul și ai da click pe câteva butoane. Nu este de mirare că această comoditate extraordinară a atras milioane de nou-veniți în lumea pariurilor sportive, dintre care majoritatea covârșitoare consideră că întregul efort este extrem de satisfăcător.

Ca orice lucru care merită făcut, obținerea unui procent mai bun de câștig la pariuri sportive necesită atât timp, cât și perseverență. Pariurile sportive nu echivalează cu jocurile de noroc, așa că noi susținem pariurile cu îndemânare, măsură și precizie. Nu lăsați totul în seama norocului!

Sfaturi rapide pentru succesul la pariuri

Iată un rezumat al celor mai rapide și mai simple sfaturi pe care experții noștri le-au pus la punct. Dacă doriți să începeți să pariați imediat, asigurați-vă că puneți în aplicare aceste trucuri:

Învățați cotele de bază – Indiferent dacă pariați online sau live, trebuie să învățați elementele de bază.

Setați un buget de pariuri – Vom intra mai în detaliu mai târziu, dar nu putem sublinia suficient cât de important este să mențineți un buget stabilit pentru pariuri.

Diversificați-vă acțiunea – Este întotdeauna mai bine să vă repartizați banii pe mai multe pariuri pentru a ajuta la depășirea ghinionului și a reduce variația.

Evitați pariurile longshot – Când veți avea un buget mai mare este în regulă să faceți câteva pariuri longshot, dar când sunteți la început acestea vor fi o mare pierdere de multe ori.

Pariați pe outsider – Unul dintre cele mai comune avantaje pe care le puteți găsi este atunci când o echipă populară este supraestimată. Pariați pe outsider pentru o valoare mai bună și o plată mai mare.

Selecția site-ului

În primul rând, absolut nimic nu contează mai mult decât alegerea site-ului de pariuri sportive și a serviciului potrivit. În acest caz, proba și pedigree-ul brandului fac într-adevăr o diferență semnificativă și importantă.

Pariați pe un singur sport

După cum spune Warren Buffet, investește în ceea ce știi. Același lucru este valabil și pentru pariurile sportive.

Dacă ești nou în domeniul pariurilor sportive, merită să te limitezi la sportul pe care îl cunoști cel mai bine. Vei fi deja în avantaj în ceea ce privește metodele de care ai nevoie pentru a obține un avantaj față de casele de pariuri, doar pe baza cunoștințelor tale preexistente despre cum se joacă acest joc.

Vei ști deja cum să evaluezi jucătorii și echipele și de unde să aduni informații despre acest sport. Acest lucru este esențial pentru a găsi cele mai inteligente pariuri.

Gestionarea banilor

Atunci când pariați pe sport, este important să puneți deoparte o anumită sumă de bani pe care sunteți dispus să o pierdeți.  Asta nu înseamnă că veți pierde banii, dar există întotdeauna această posibilitate.  Ar trebui apoi să gestionați cu înțelepciune acești „bani de pariuri sportive” pe care îi aveți online, pentru a vă construi bugetul de pariuri în siguranță.  O strategie tipică de gestionare a banilor de pariuri sportive este să pariați maxim 5% din bankroll-ul dvs. de pariuri sportive online pe fiecare meci.  De exemplu, dacă aveți 500 de lei online, atunci ar trebui să pariați maxim 25 de lei pe fiecare meci în parte.  Este important să rămâi consecvent și să nu-ți urmărești pierderile cu pariuri mai mari, pentru că astfel vei ajunge la faliment.  Dacă pierzi 100 de lei și bugetul tău se micșorează la 400 de dolari, atunci scade pariul la 20 de leii și încearcă să refaci suma.  Pariorii sportivi de succes știu că pariurile sportive nu sunt o cursă.  Este nevoie de timp pentru a vă construi bugetul.  Trebuie să ai răbdare și să cauți cele mai bune linii pentru a câștiga bani pe termen lung.

Acoperirea pariurilor tale

Există oportunități în pariurile sportive în care un parior poate face un pariu care este opus pariului său inițial. Ar putea părea ciudat să pariezi împotriva pariului tău inițial, dar, după cum vei vedea, atunci când este făcut corect, îți poate garanta un profit.

Hedging-ul sau acoperirea se aplică de obicei la pariurile pe rezultate viitoare, unde cotele pariului tău se schimbă semnificativ în favoarea ta pe măsură ce sezonul avansează.

În aceste două exemple, puteți paria împotriva pariului inițial și puteți bloca un profit, indiferent de rezultatul final.

Acoperirea vă permite să sacrificați un câștig potențial mai mare în schimbul unui risc redus și a unui profit garantat. Făcând pariul de acoperire mai mare sau mai mic, vă puteți juca cu cât de mult risc și recompensă doriți să vă asumați.

Nu-ți lăsa inima să-ți învingă capul

În cele din urmă, așa cum am menționat în paragraful anterior, mulți pariori ocazionali lasă ca înclinația lor personală pentru o echipă sau un jucător să aibă prioritate.

Este în regulă să ai favoriți în calitate de fan – acesta este motivul pentru care urmărești sportul în primul rând. Dar atunci când pariorii devin orbiți de fandomul lor, aproape întotdeauna pleacă plângând încă un bilet pierdut.

De fapt, mulți dintre cei mai de succes pariori sportivi din ziua de azi au jurat complet să nu-și mai susțină propria echipă cu un pariu – ei doar o încurajează ca un fan.

Eliminând conexiunile emoționale din ecuație, vă veți pregăti să folosiți date concrete și fapte reci mai presus de orice.

Concluzie

După cum am menționat, pentru a deveni un parior sportiv de succes este nevoie de timp. Pe măsură ce dezvoltați cunoștințe mai aprofundate și vă simțiți mai confortabil în lumea pariurilor sportive, veți începe să vedeți un profit mai semnificativ.

Nu uitați, nu deveniți niciodată un parior fără direcție. Toată lumea are zile grele la pariuri sportive, dar pariind în mod responsabil și respectând un plan vă va ajuta să rămâneți de succes. Disciplina este parte integrantă pentru a vă păstra calmul, a vă distra și a rămâne de succes.

Lasa un raspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.