Numeroasele forme pe care le poate lua echipamentul de spionaj. Tu le poti diferentia?

Supravegherea este o treaba serioasa, iar pe masura ce tehnologia evolueaza, instrumentele folosite devin din ce in ce mai greu de depistat pentru necunoscatori. De aceea, e bine ca o persoana sa cunoasca cele mai des intalnite forme pe care echipamentul de spionaj le poate lua. 

Cele mai banale obiecte din locuinta unei persoane pot ascunde, de fapt, microfoane spion. Deoarece dispozitivele sunt discrete si nu scot niciun sunet, vor fi foarte greu de observat pentru cei care nu sunt constienti de existenta lor.  

Te-ai intrebat vreodata cum arata partea din spate a unui prelungitor?

Una din formele pe care un astfel de dispozitiv o poate lua este cea de prelungitor clasic. Pentru a gasi microfonul spion, o persoana trebuie sa se uite in partea din spate a prelungitorului, unde se afla un capac. In acel loc va fi introdusa o cartela telefonica cu numar, care va activa dispozitivul.

In unele cazuri, proprietarul aparatului de spionaj, il va putea configura si monitoriza in timp real folosindu-se de o aplicatie android sau IOS pe care o va primi gratuit. Datele inregistrate vor putea fi sterse de la distanta. Majoritatea pachetelor vin cu un manual de utilizare in limba romana, in cazul in care instructiunile nu sunt clare. 

Este priza din casa sigura, sau poate ascunde si ea un microfon? 

In cazul prizei cu microfon incorporat nu exista un mare secret. Ea arata ca oricare alta si functioneaza in mod normal. Activarea microfonului se face prin scoaterea capacului din spatele prizei si introducerea unei cartele telefonice. Numarul cartelei este important, deoarece prin intermediul lui va avea o persoana acces la toate conversatiile din zona respectiva. 

Priza este usor de integrat in orice spatiu, ceea ce ii determina pe multi oameni sa aleaga acest tip de dispozitiv. Se instaleaza in mai putin de 10 secunde, asa ca poate fi folosit imediat dupa ce produsul a fost livrat. 

Prin urmare, pentru siguranta unei persoane si a familiei sale, este important ca ea stie exact ce are in casa, pentru a nu avea surprize neplacute. 

Lasa un raspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.