Sloturile care au schimbat jocurile de noroc pentru totdeauna

Sloturile care au schimbat jocurile de noroc pentru totdeauna

Aparatele de joc sunt o parte importantă a industriei jocurilor de noroc. Acestea fac parte din aspectul cazinoului la fel de mult ca orice joc de masă clasic de cazinou.

Pentru a aduce un omagiu umilului aparat de sloturi, care ne-a oferit atâtea ore de divertisment, iată o privire asupra sloturilor care au schimbat pentru totdeauna fața jocurilor de noroc. Chiar dacă shinning crown nu e atât de inovator, tot merită încercat.

Sittman and Pitt 

Evident, locul de unde trebuie să începem pentru o astfel de listă este primul aparat de joc inventat vreodată. Acesta a fost introdus în 1891 de către dezvoltatorii Sittman și Pitt.

Nu era un slot de nivelul  celor moderne pe care le cunoaștem astăzi, dar le cerea jucătorilor să introducă o monedă de 5 cenți în spațiul pentru monede. Jucătorii trebuiau apoi să încerce să câștige premii construind cea mai bună mână de poker posibilă din cei cinci tamburi cu spițe care afișau o selecție de 50 de fețe de cărți. În esență, aici a început totul.

Liberty Bell

Se crede adesea că Liberty Bell, dezvoltat de Charles Fey între 1887 și 1895, este primul tip de slot care seamănă vag cu sloturile clasice care au ajuns în cazinourile din întreaga lume în secolul XX.

Liberty Bell conținea trei role care se învârteau cu cinci simboluri disponibile pentru a fi lovite. Aceste simboluri constau în diamante, inimi, potcoave, pică și pictograma Liberty Bell.

Acesta a oferit primul sistem de plată automată, ceea ce a schimbat modul în care funcționau jocurile de noroc.

Money Honey

A trecut o lungă perioadă de timp până când industria jocurilor de noroc a cunoscut următorul pas în ceea ce privește sloturile. Cu toate acestea, în 1963, dezvoltatorul Bally, cu sediul în SUA, a lansat pe piață primul aparat de sloturi complet electromecanic.

Sloturile anterioare au inclus elemente de design electromecanic, dar acesta a dus lucrurile la un nivel cu totul nou. Câștigul potențial de 500 de monede au făcut acest slot mai atractiv pentru jucători, într-o perioadă în care Las Vegasul devenea bestia care este acum. A fost slotul perfect la momentul perfect.

Fortune Coin

Următorul pas tehnologic pentru aparatele de joc a fost făcut în 1976, când o firmă numită Fortune Coin Co. a lansat primul aparat de joc video.

Cele mai citite articole

Acesta a creat un precedent pentru decenii de lansări de aparate de joc. Toate aparatele de joc pe care le vedeți și astăzi pe podelele cazinourilor se inspiră din acest aparat.

Acesta avea un receptor color Sony Trinitron de 19 inci și se mândrea cu plăci logice pentru funcțiile aparatului. Prima sa demonstrație publică în direct a avut loc la Hotelul Hilton din Las Vegas.

Aparatul a devenit extrem de popular de-a lungul Las Vegas Strip, iar Fortune Coin Co va ajunge în cele din urmă să fie deținut de renumitul dezvoltator de software IGT.

Cleopatra

Dacă vrei să vorbești despre jocuri ca la aparate de referință, atunci trebuie să menționezi de departe jocul de păcănele Cleopatra, cu tematică egipteană, cu 5 role și 20 de linii de plată, de la renumitul dezvoltator IGT.

A fost un slot video simplist care a luat lumea cu asalt. Șansa de a câștiga 15 rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x a făcut din el un joc obligatoriu atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei experimentați. Pentru mulți jucători de sloturi, este unul dintre primele jocuri la care au jucat vreodată.

De la lansarea sa, Cleopatra a generat continuări și s-a bucurat, de asemenea, de niveluri egale de succes atât pe platformele online, cât și pe cele mobile. Este puțin probabil să vedem vreodată o zi în care acest slot să nu fie disponibil pentru a fi jucat la un cazinou undeva în lume.

Doar câteva alte sloturi, cum ar fi Desert Treasure de la Playtech, Thunderstruck II de la Microgaming și Zeus de la WMS Gaming, se apropie de nemurirea Cleopatrei, dar regina egipteană încă domină.

Sushi Bar 

Tehnologia 3D a cunoscut o perioadă de mare vâlvă în anii 1990, dar a fost foarte limitată. Toți cei care au fost martori ai mișcării 3D de atunci își vor aminti ochelarii de carton roșu și albastru și grafica de bază produsă de această tehnologie. Toate acestea s-au schimbat acum.

3D a revenit și prosperă în secolul XXI. Televizoarele 3D sunt acum o realitate, iar blockbusterele cinematografice reprezintă o afacere mare pentru companiile de producție. Industria sloturilor nu a ratat această șmecherie.

Betsoft Gaming a deschis calea cu gama lor de sloturi 3D. Sushi Bar a fost una dintre cele mai bune lansări ale lor, alături de Good Girl, Bad Girl, Mamma Mia și More Gold Diggin’. Aceste sloturi au adus o strălucire cu totul nouă la partea vizuală a jocurilor de păcănele.

Concluzie

Acestea sunt, după părerea noastră, sloturile de referință care au schimbat fața industriei cazinourilor de-a lungul timpului. De la primele aparate de slot până la clasice ce pot fi jucate și în prezent, putem observa cât de mult a evoluat această industrie și mai ales cât de mult au evoluat aparatele de slot.

Cele mai citite articole