Huawei Watch GT 3 Pro, un model care redefineste estetica in domeniul ceasurilor inteligente

Brand-ul Huawei este recunoscut pentru faptul ca aduce pe piata constant dispozitive si gadget-uri inovative, menite a simplifica si a face viata mai placuta pentru utilizatori. In acest context a fost lansat ceasul inteligent Huawei Watch GT 3 Pro promotie

Cu aceasta ultima lansare in domeniul ceasurilor de tip smart, brand-ul Huawei cauta sa redefineasca la nivel al esteticii si al design-ului domeniul ceasurilor inteligente, in aceeasi masura in care acest brand a cautat sa aduca imbunatatiri constante in privinta functionalitatilor pentru antrenamente si pentru functiile de monitorizare a sanatatii.

Design-ul ceasului capteaza prima data atentia

Modelul ceasului GT 3 Pro de la Huawei poate fi gasit in versiunea alb ceramic si in versiunea de titan. Primul lucru care capteaza atentia este fara doar si poate design-ul si aspectul super elegant al ceasului. Datorita aspectului in forma de scoica, cu detalii lucioase si de lux, acest ceas inteligent reuseste sa fie unul dintre modelele premium din categoria ceasurilor smart. 

Dimensiunea cadranului de 43 mm este varianta perfecta pentru a gasi echilibrul intre un ceas potrivit pentru incheietura mainii pentru un numar mare de persoane si un ceas care ofera un cadran suficient pentru o vizibilitate foarte buna. In partea din spate sticla de safir face ceasul sa fie foarte confortabil de purtat la incheietura mainii chiar si pentru timp indelungat. Faptul ca vorbim despre un ceas super usor este un aspect foarte important pentru cei care sunt in cautarea unui ceas smart elegant, dar in acelasi timp confortabil pentru purtarea la incheietura mainii.

Functionalitatile si utilizarea modelului GT 3 Pro

Cele mai citite articole

Odata ce aspectul si design-ul ceasului te-au cucerit, urmeaza sa descoperi functionalitatile si aplicatiile pe care le poate oferi modelul GT 3 Pro de la Huawei. In primul rand vei avea posibilitatea de a alege fata ceasului. Exista optiunea de a alege tema pentru zi si noapte, tema care este influentata de orele de rasarit al soarelui si ale lunii. Pe langa aceasta tema, vei putea seta aspectului fetei ceasului dintr-o galerie cu diferite design-uri.

Interfata ceasului este responsive, fapt ce face experienta utilizatorului sa fie foarte placuta. Functiile destinate activitatilor sportive includ peste 100 de moduri de antrenamente, pentru diferite tipuri de sport. Pe langa aceste functii, vei putea folosi functiile care masoara datele din timpul antrenamentelor. Pentru persoanele pasionate de sporturi acvatice, Huawei GT 3 Pro ofera marele avantaj de a putea fi folosit sub apa pana la adancimea de 30 de metri.

Display-ul de 1,32 inchi de tip AMOLED high definition este cu siguranta un ecran potrivit pentru o calitate de top in ceea ce priveste afisajul ceasului Huawei. In privinta bateriei, vorbim despre un ceas smart care poate fi folosit 7 zile in mod normal si 4 zile pentru folosire intensa pana ca bateria sa se descarce.

In masura in care iti doresti sa te bucuri de un ceas inteligent cu o estetica eleganta si cu functii performante, poti cauta Huawei Watch GT 3 Pro promotie in magazinul online Huawei.

Cele mai citite articole