HUAWEI Freebuds pro

Unul dintre cele mai așteptate produse din gama căști este Huawei FreeBuds Pro. Cand vine vorba despre sunet, cu toții ne dorim o calitate ridicată, manipulare prietenoasă, autonomie și performanță. Toate acestea le putem regăsi in căștile Huawei FreeBuds Pro.

Acestea vin în 3 culori: Carbon Black pentru clasici, potrivit pentru orice ocazie și orice outfit, Silver Frost, un gri metalic modern și elegant și Ceramic White.

Sistemul de 3 microfoane fac sunetul extrem de clar, astfel încat interocutorii dumneavoastră nu vor avea nicio problema să vă audă. Sunt dotate cu o antenă dublă, care asigură o arie mare de acoperire a conectivității. Astfel că și daca telefonul dumneavoastră nu se află în imediata apropiere, căștile Huawei FreeBuds Pro răman conectate și sunt stabile.

Căstile Huawei FreeBuds Pro oferă posibilitatea anulării zgomotului, astfel că experiența auditivă este la cel mai înalt nivel. Chiar dacă vă aflați în locuri zgomotoase, acest dispozitiv vă protejează urechea de orice sunet deranjant sau nedorit.

Cele mai citite articole

Revenirea la modul normal nu necesită înlăturarea căștilor din ureche, ci se activează printr-o apăsare lunga pe una dintre căști.

Căstile Huawei FreeBuds Pro pot fi setate în 3 moduri: modul general, modul confortabil și modul ultra, în funcție de mediul în care vă aflați sau nevoile de moment.

Designul modern a fost conceput pentru a se potrivi în orice ocazie și in orice moment. Compacte, ușoare și confortabile, căstile Huawei FreeBuds Pro duc experiența acustică la nivelul următor. 3 dimensiuni sunt puse la dispozitia dumneavoastră, pentru a asigura compatibilitatea cu urechea dumneavoastră.

Căstile Huawei FreeBuds Pro pot fi controlate cu ușurință printr-o simplă atingere, în funcție de ceea ce doriți să faceți: modificare volum, schimbare mod, pornire sau oprire muzică, schimbare melodie.

Cu o autonomie de pană la 7 ore de audiție, căstile Huawei FreeBuds Pro sunt alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Cele mai citite articole