HUAWEI BAND 6

HUAWEI Band 6 este o brățară fitness care monitorizează cu mare atenție sănătatea dumneavoastră, dar poate fi, în același timp, asistentul personal de care aveți nevoie, aflat fix la încheietura fiecăruia. Folosind această brățară, veți putea avea un acces mai ușor la telefonul dumneavoastră, deoarece veți putea gestiona apeluri și mesaje și veți putea face chiar și fotografii folosind camera telefonului asociat! Cu HUAWEI Band 6 vă veți simți tot timpul pregătit, aceasta vă va arăta prognoza zilei, așa că nu va mai trebui să vă faceți griji legate de ce îmbrăcăminte va trebui să aveți când veți păși pe pragul ușii!

Știm că o zi poate deveni foarte stresantă, așa că, atunci când veți avea nevoie de un moment de relaxare, veți putea asculta muzică doar cu un singur click.

Veți putea sa stiti, de asemenea, și câți pași faceți zilnic, brățară fiind capabilă să vă monitorizeze prin modul fitness.

Un avantaj foarte mare si comod la HUAWEI Band 6 este durata bateriei, aceasta poate avea autonomie de până la două săptămâni, iar, cu o utilizare intensă, poate dura până la 10 zile fără încărcare!

Cele mai citite articole

Ecranul AMOLED FullView de 1,47 inch are o arie de vizualizare cu 148% mai mare, iar raportul dintre ecran și ramă este scăzut cu 64%.

Din punct de vedere estetic, HUAWEI Band 6 este potrivit pentru oricine, mulțumind utilizatori de orice sex sau vârstă. Aceasta este disponibilă în trei culori: amber sunrise, sakura pink si graphite black.

Dacă aveți nevoie de o brățară modernă, comodă și discretă și care, în același timp, să vă țină sănătoși și în formă, de asemenea, dacă doriți să aveți un asistent personal la îndemână, HUAWEI Band 6 este alegerea potrivită pentru dumneavoastră!

În concluzie, dacă alegeți modernitatea, comoditatea și discreția, HUAWEI Band 6 este ceea ce va trebuie!

Cele mai citite articole