Destinații şi vacanţe exotice – locuri unde vara nu se termină niciodată

Pentru o vacanță exotică, majoritatea oamenilor călătoresc de Crăciun sau primăvara devreme. Cu toate acestea, există destinații care pot fi vizitate în timpul vacanței de vară fără teama de musoni și uragane. 

Care este cea mai bună perioadă pentru o vacanță în Bali?

Bali 

Cel mai bun moment pe această frumoasă insulă indoneziană este de la sfârșitul lunii martie până la sfârșitul lunii noiembrie. Această perioadă uscată este alegerea perfectă pentru explorarea acestui mediu incitant. Bali se caracterizează prin munți înalți uimitor de frumoși, vulcani, câmpuri de orez înclinate și plaje pitorești. Călătorii pot vizita unul dintre templele hinduse sau piețele tradiționale. Oamenii de aici adoră sărbătorile și ar fi interesant dacă turiştii ar participa la cel puțin una dintre ele. 

Pe această insulă pot fi văzuţi dansatorii plini de culoare, savura delicatese din bucătăria locală. Pentru iubitorii de surf, o vizită la Kuta este o necesitate. Totuși, trebuie adăugat că valurile de aici reprezintă o provocare chiar și pentru cei mai experimentați surferi. Cu toate acestea, oamenii merg în Bali în principal pentru a se relaxa, aici cuvântul „grăbește-te” este rar folosit.

Zanzibar 

La est de coasta tanzaniană se află Zanzibar – o destinație turistică din ce în ce mai populară. Situată pe Oceanul Indian, pitoreasca insulă miroase a arome delicate de mirodenii și flori exotice. Turiştii pot începe vizita în capitala insulei, orașul Zanzibar, unde casele se spune că ar fi fost construite din recife de corali. 

Cele mai citite articole

Datorită unicității sale, a fost înscris pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. 

Cu toate acestea, principalii magneți turistici sunt plajele iubite din Zanzibar, marea turcoaz și natura neatinsă. De asemenea, în parcurile naționale, vizitatorii au ocazia să vadă câteva specii rare de maimuțe care sunt întâlnite doar pe această insulă.

Nordul Thailandei

Nordul Thailandei – temple, statui uriașe ale lui Buddha, junglă și cascade. Așa ar putea fi caracterizată pe scurt această parte a țării. Este combinația ideală pentru o vacanță activă. Pe lângă costume de baie turiştii vor avea nevoie şi de o pereche de cizme de drumeție pentru a vizita izvoarele montane, cheile adânci sau satele ascunse, unde zâmbetele localnicilor le vor atenua grijile de zi cu zi. 

Seychelles – paradisul din Oceanul Indian

Zborul puțin mai lung este compensat de plajele stâncoase de granit, de abundența peștilor coloraţi și de serviciile la cel mai înalt nivel. Turiştii se vor simţi pe aceste meleaguri precum Robinson, în timp ce se vor plimba prin pădurea tropicală densă. Există un teren de golf profesionist și o stațiune pe coasta de nord-vest a insulei Praslin, una dintre cele mai frumoase 10 din lume. Aici este raiul pe pământ!

Maldive

Insulele paradisiace din Oceanul Indian îndeplinesc toate așteptările călătorilor. Plajele frumoase sunt mărginite de palmieri, marea este curată, caldă și plină de viață. Temperatura aerului și a apei nu scade sub 27 ° C în timpul verii. Pescuitul, sporturile nautice și scufundările sunt populare. Capitala este, de asemenea, o parte interesantă a insulelor de vis. Metropola va captiva la prima vedere prin clădirile sale moderne, piața de pește și monumentele sale frumoase. 

Cele mai citite articole