De la sală la casă de pariuri sportive online

Dacă nu ți-ai făcut încă obiceiul de a verifica cotele și a paria online, înseamnă că nu ești la curent cu tendințele. Doar online vei descoperi o serie de avantaje, care îți pot simplifica existența, mai ales acum când sunt atâtea discuții despre amplasamentul pe care casele de pariuri stradale trebuie să le respecte. Și cum la o casă de pariuri sportive online lucrurile sunt mult mai stabile, ne-am gândit să-ți prezentăm câteva avantaje ale acestui gen de pariere.

De ce ai face trecerea de la o sală la o casă de pariuri online?

Obișnuința este a doua natură a oamenilor și tocmai de aceea obiceiul de a merge la sala de pariuri de la parterul blocului sau de la colț este un tabiet care iese greu din rutina multor pariori. Cu siguranța ea oferă pentru mulți informațiile, socializarea și sfaturile de care pot avea uneori nevoie. Însă dacă vrei să faci trecerea la un alt nivel și să beneficiezi de costuri mai bune și mai multe șanse de câștig, merită să iei în calcul varianta de casă de pariuri online.

Printre avantajele oferite menționăm:

1. Ea nu riscă să fie desființată pentru că se modifică legislația din domeniu

Întrucât funcționează online, modificarea legislativă privind amplasamentul caselor de pariuri, nu o afectează. Și tu poți continua să pariezi la fel, fără să te mai intereseze ce se întâmplă pe acest plan sau fără să fie nevoie să identifici un nou sediu al brand-ului favorit.

2. Toate condițiile financiare sunt mai bune

RTP-ul este mai mare, nu trebuie să plătești comision la casierul care îți înregistrează biletul, poți face retrageri și avea banii direct pe card.

Cele mai citite articole

3. Dacă îți descarci aplicația poți fii la curent mult mai rapid cu noutățile

Fie că te interesează cotele, meciurile live sau rezultatele pariurilor tale, prin intermediul platformelor online și aplicațiilor ai acces mult mai rapid la informațiile care te interesează.

4. Nu mai trebuie să te deplasezi nicăieri

Nu va mai trebui să te deplasezi nicăieri nici pentru informare, nici pentru încasarea unui bilet. Poți afla și efectua toate operațiile necesare direct de pe telefon sau din contul de pe platformă. Chiar dacă poate părea că nu se pierde mult, în timp, dacă faci calculele, poți ajunge la ore bune, pe care le poți folosi pentru altceva, cum ar fi să urmărești un serial nou.

5. Doar online beneficiezi de anumite oferte

Fie că vorbim de cash out, fie de betting exchange sau de pariuri live, dacă alegi o casă de pariuri sportive online, poți avea parte de oferte speciale și rezervate doar posesorilor de cont.

În cazul în care mergi uneori la sala de pariuri și pentru sloturi sau jocuri de casino, tot online oferta este mai diversificată și cu costuri mai avantajoase.

Oricare ar fi decizia de pariere, nu pierde niciodată din vedere că jocurile de noroc sunt doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani. Joacă mereu responsabil și echilibrat, luând în calcul atât posibilitățile de câștig, cât și pe cele de a pierde.

Cele mai citite articole