Cum sa iti alegi corect spatiul pentru un birou de avocatura intr-un oras mare

Inchirierea unui birou poate fi o operatiune destul de complicata mai ales in orasele mari. Din acest motiv, recomandarea noastra este sa fii in primul rand organizat pentru a face cele mai bune alegeri. 

Spre exemplu, atunci cand cauti birouri de inchiriat Universitate stii cu siguranta ca vei avea deschidere catre un numar considerabil de clienti pentru ca zona este foarte populara. In plus, zona este buna deci nu te vei face de rusine daca iti chemi clientii la birou, asa cum s-ar putea intampla atunci cand alegi cel mai ieftin spatiu dintr-un cartier marginas.

Aceste reguli se aplica indiferent de orasul mare in care vrei sa lucrezi. Nu conteaza daca este un spatiu in Bucuresti sau cauti birouri de inchiriat Timisoara.

Nu alerga dupa cel mai mic pret

In momentul in care alergi dupa cel mai mic pret este foarte important sa iei in calcul si faptul ca este posibil sa gasesti un birou care sa corespunda acestui criteriu, insa este la fel de posibil sa fie situat intr-o zona atat de neplacuta incat sa nu iti doresti sa il ocupi neaparat pe acela. 

Cele mai citite articole

Ca avocat ai nevoie de o zona care sa spuna ceva despre tine si despre atentia ta pentru calitate, dar si despre clientii tai. Daca esti situat intr-un cartier de periferie, cei mai multi potentiali clienti isi vor face, uneori gresit, o idee despre procesele pe care le ai si tipul de client cu care lucrezi cel mai des.

Nu alege spatiile foarte inghesuite si mici

Clientul tau trebuie sa se simta bine in birou atunci cand vine sa discutati. Asigura-te ca ai suficient spatiu astfel incat sa nu creezi o imagine gresita. Atunci cand alegi un birou extrem de mic, clientul se va simti ca si cand ar fi introdus intr-o debara si imaginea lui despre tine se va schimba pe loc.

Tine cont de posibilitatile de dezvoltare

Atunci cand inchiriezi un birou, nu uita ca ai putea sa te dezvolti in timp. Asta inseamna ca va fi necesar sa iei in calcul faptul ca un birou foarte mic, care nu mai are spatii libere in jur, nu te va ajuta atunci cand vrei sa iti maresti echipa pentru a prelua mai multe cazuri. Fiecare birou ar trebui sa fie inchiriat cu gandul exclusiv la dezvoltarea ulterioara.

Alege spatiile de birouri astfel incat sa te reprezinte si nu uita ca un avocat trebuie sa fie caracterizat de profesionalism si de eleganta ceea ce inseamna ca si spatiul de birouri trebuie sa fie pe masura si sa raspunda acestor cerinte. Alege un spatiu corespunzator nevoilor tale si vei reusi cu siguranta sa iti maresti portofoliul de clienti.

Cele mai citite articole