Cum poti alege cel mai bun spatiu de depozitare si hala pentru firma ta?

Daca te gandesti sa inchiriezi spatiul de depozitare, trebuie sa cunosti factori importanti inainte de a o face. Procesul de gasire a unui depozit pentru marfuri este mai usor atunci cand stii ce asteptari sa ai si la ce sa fii atent. Inainte de a cauta o hala de inchiriat  Timisoara de exemplu, fii atent la mai multe aspecte, asa cum sunt si cele de mai jos.

Depozitele sunt importante pentru cresterea mondiala si dezvoltarea economiei. Deci, toti cei care fac afaceri internationale au nevoie de aceasta piesa esentiala a procedurilor de import si export. Gasirea unui depozit pentru inchiriere poate fi dificila, dar trebuie sa gasesti ceea ce ai nevoie.

Accesibilitate

Gandeste-te la factori importanti atunci cand inchiriezi spatiul de depozitare. Procesul de gasire a unui depozit pentru depozitarea marfurilor poate fi dificil.  Deoarece ai nevoie de o zona in care sa iti poti depozita bunurile si sa folosesti masini de precizie si transport de echipamente, trebuie sa te asiguri ca nevoile tale sunt incluse intr-un contract de inchiriere. Ai nevoie de capacitatea de a conduce camioane sau alte vehicule in depozit? Inseamna ca trebuie sa gasesti un depozit potrivit in acest sens.

Cheltuieli de intretinere si operare

Cele mai citite articole

Asigura-te, inainte de a semna contractul de inchiriere, daca cheltuielile de intretinere si operare sunt incluse in afacere. Trebuie sa stii cine are responsabilitatea impozitelor si asigurarilor, tu sau  proprietarul? Cheltuielile de operare in depozit includ taxe, asigurari si intretinere . Trebuie sa stii pentru ce va plati proprietarul. Deci, vei sti de ce vei fi responsabil. Acest lucru te va ajuta sa te gandesti la buget in timp ce inchiriezi spatiul de depozitare. Regula este valabila atat pentru inchiriere spatiu depozitare Bucuresti cat si pentru orice alt oras din tara. De asemenea, nu uita! Reparatiile si intretinerea locului  ar trebui sa fie responsabilitatea proprietarului.

Incalzire, ventilatie si aer conditionat

Multe dintre cladiri si spatii nu au incalzire, ventilatie si aer conditionat. Daca ai nevoie si doresti sa  ai in spatiul tau de depozitare astfel de facilitati, proprietarul este responsabil sa il instaleze.

Inainte de a semna contractul de inchiriere pentru depozit, asigura-te ca proprietarul a inspectat si reparat toate eventualele probleme. Trebuie sa stii ca fiecare dintre  unitatile de aer conditionat din spatiu functioneaza bine.

Tinand cont de aceste aspecte vei gasi cu siguranta o hala sau un depozit pe care sa il inchiriezi si care sa raspunda pe deplin necesitatilor afacerii tale. Nu este greu sa gasesti o hala daca stii ce sa cauti. De asemenea, nu este deloc greu sa gasesti un depozit cand stii ce trebuie sa depozitezi in el si cand ai la indemana toate resursele necesare.

Cele mai citite articole