Avantajele seturilor de 3 sau 5 piese pe care le găseşti la Zafia.ro

Avantajele seturilor de 3 sau 5 piese pe care le găseşti la Zafia.ro

Genţile sunt întotdeauna piesele preferate ale femeilor. Ele reuşesc să facă un outfit să fie spectaculos şi te ajută să obţii imaginea pe care ţi-o doreşti. O geantă are şi o funcţie practică. Astfel, cu ajutorul ei, poţi avea tot timpul la îndemână lucrurile de care ai nevoie zi de zi. 

Mărimea genţii este şi ea importantă în funcţie de locul în care mergi sau de momentul zilei în care foloseşti geanta. Poţi cumpăra un set de 3 sau de 5 genţi pentru a putea avea orice tip de geantă ai nevoie. Zafia.ro oferă multiple modele de genţi şi poţi alege ceea ce te reprezintă. Dacă vrei o geanta de dama de calitate şi cu model frumos, poţi cumpăra de la Zafia.ro. 

Iată care sunt avantajele seturilor de 3 sau de 5 piese pe care le poţi achiziţiona:

1. Cumpărând setul de 3 piese poţi avea două mărimi de geantă şi un portfard, iar varianta de 5 piese îţi oferă multiple opţiuni

Cele mai citite articole

Atunci când alegi să cumperi seturile de 3 sau 5 piese, genţile incluse îţi aduc multiple avantaje. Vei găsi mai multe mărimi incluse şi mai multe modele, pentru a putea să le asortezi momentului zilei sau locului în care te duci. În seturile de 3 piese vei avea la dispoziţie 2 tipuri de geantă şi un portfard încăpător. Acesta poate să îţi fie util pentru a stoca make-up sau alte obiecte de care ai nevoie zilnic. Seturile de 5 genţi sunt perfecte pentru tine dacă doreşti să schimbi constant forma genţii şi mărimea ei. Ele conţin şi portfard şi portofel, pentru a avea totul asortat şi uşor de folosit.

2. Poţi folosi acest tip de set cu succes în călătoriile tale 

Călătoriile tale sunt foarte uşor de realizat dacă ai un set de genţi. Poţi să foloseşti orice tip de geantă şi să utilizezi şi portofelul sau portfardul din dotare. Vei avea siguranţa că poţi avea totul la îndemână, iar mărimea genţii sau forma sa poate fi schimbată în fiecare zi a călătoriei tale.

3. Poţi să alegi geanta mică pentru ieşirile în oraş şi geanta mai mare pentru a merge la serviciu

Atunci când mergi în oraş cu prietenii poţi să foloseşti o geantă mai mică din setul ales, iar la job poţi să utilizezi varianta mai mare şi mai încăpătoare.

4. Poţi să cumperi seturile în culoarea ta preferată

Alege culoarea care te avantajează sau cumpără un set într-o nuantă neutră pentru a putea asorta gentile la orice tip de îmbrăcăminte. Te poţi bucura zilnic de achiziţia ta şi de modul în care poţi construi noi outfit-uri.

Cele mai citite articole