Vrei sa ii oferi copilului tau un lapte praf de calitate? Cumpara-l de la branduri cu experienta pe piata

Vrei sa ii oferi copilului tau un lapte praf de calitate? Cumpara-l de la branduri cu experienta pe piata

Dupa primele zile sau saptamani in care singura hrana a micutului nostru este laptele de mama, foarte sanatos si recomandat inca din prima zi, daca mamica are lactatie, putem completa mesele prichindelului cu lapte praf.

Laptele praf are o formula speciala bine tolerata de sistemul digestiv al bebelusului, este foarte asemanator cu cel natural sau cu cel de mama, dar poate fi imbogatit cu minerale, vitamine, cu elemente esentiale pentru un aport nutritiv deosebit. Pe piata sunt foarte multe firme care produc lapte praf, ofertele sunt variate, asa ca s-ar putea sa iti fie greu sa te hotarasti ce lapte praf vei introduce in dieta micutului.

Daca vrei sa ii dai copilului lapte de calitate alegi laptele de la branduri mari, cunoscute, cu experienta. Un exemplu de astfel de brand este si Humana, unul dintre putinele branduri care isi diversifica mereu gama de lapte praf si vine in intampinarea mamicilor cu cele mai bune si mai interesante formule adaptate pentru nevoile reale ale copiilor mici.

Brandul cu experienta inseamna calitate mai buna pentru toate formulele de lapte praf, un lapte praf care a fost testat si verificat in amanunt inainte de a fi lansat pe piata. Cu Humana ai formule speciale de lapte praf pentru a putea sa ii oferi copilului alimentatia de care are nevoie de la nastere pana la cateva saptamani.

Cele mai citite articole

Pentru cazurile in care sunt probleme la nivel digestiv sau disfunctii laptele Humana ramane cea mai una alegere, vei gasi un sortiment potrivit pentru cele mai comune probleme care pot sa apara in timpul primelor luni de viata.

Un brand popular si renumit la nivel mondial va insemna si lapte praf mai sigur pentru micuti, cu substante bio, naturale, care vor fi foarte bine tolerate de organismul micutului. Fiecare cutie de lapte praf de la un brand mare va avea si cele mai bune selectii de vitamine, minerale, oligoelemete, nu va contine gluten sau alti alergeni care pot face rau bebelusului in dezvoltare.

Acelasi brand important pe piata laptelui praf va garanta si o hranire cat mai simpla a bebelusilor, formulele se prepara rapid si simplu, nu e nevoie sa folosim instrumente speciale, avem pe cutie toate instructiunile necesare ca sa obtinem un lapte praf usor de digerat si foarte placut la gust.

Formulele moderne de lapte praf de la brandurile mari asigura hranirea copiilor si in perioadele critice ale dezvoltarii lor, le ajuta pe mamici sa nu mai depinda de hranirea clasica de la san, se pot odihni mai bine, hranirea micutilor o pot face si taticii.

Vom alege laptele praf de la brandurile importante de pe piata si pentru ca acestea au resursele necesare pentru a investi mereu in linii de productii. Brandurile importante investesc si in cercetari, in formule noi de lapte praf care vin in intampinarea nevoilor mamicilor care doar ce au adus pe lume bebelusi ce isi doresc un singur lucru: sa pape laptic cat mai gustos si mai hranitor, cu gust bun si foarte, foarte bun.

Cele mai citite articole