Un aparat profesional automat de curățat cartofi, perfect pentru unitatea ta

O mașină curățat cartofi este un echipament cu un scop foarte specific, anume proiectat pentru a efectua o unică operație: decojirea legumelor (plus spălarea lor). Deși pare foarte puțin, un astfel de utilaj profesional este extrem de util, mai ales în acele unități de catering, unde este nevoie zilnic de o cantitate mare de cartofi fără coajă. Ce ar fi un meniu fără o garnitură natur sau de cartofi prăjiți, spune și tu?

Destule aparate moderne de acest gen decojesc atât cartofi, cât și alte legume cu coaja mai tare, de exemplu sfecla, păstârnacul sau morcovii.

Categoric, cu ajutorul unei mașini care curăță cartofi în mod profesionist, gătirea unor preparate pe bază de astfel de legume, va fi mult mai ușoară! În sortimentul TC Romania Crown Cool poți găsi un astfel de echipament HoReCa de foarte bună calitate pe care te invităm călduros să-l comanzi!

În afară de aceste aparate electrice automate destinate industriei de catering, mai există pe tcromania.com și tot felul de alte dotări calitative de care în mod sigur ai nevoie în bucătăria unității tale.

Mașina profesională de decojit cartofi

Avantajele aparatelor de decojit cartofi vor fi apreciate de către tot personalul unei bucătării de cantină, spre exemplu, loc în care se pregătesc zilnic meniuri pentru un număr mare de oameni. Pentru a curăța manual câteva kilograme de legume este nevoie de zeci de minute. Nu este dificil să îți imaginezi cât timp ar dura să decojești 25 sau 50 kg de cartofi într-un restaurant!

Un decojitor automat de cartofi curăță un sac de legume în doar câteva minute. Și o face impecabil! Plus că nu obosește niciodată!

În cantinele angajaților și spitale sau în marile companii de catering, o mașină de decojit legume este cu siguranță de neînlocuit.

Cele mai citite articole

O mașină profesională de curățat cartofi economisește timp personalului din bucătărie și în special ucenicilor. De exemplu, într-o firmă HoReCa care folosește aproximativ 100 kg de cartofi pe zi, o mașină de acest tip îi poate decoji pe toți în doar 15-20 de minute.

Ar fi nevoie de un schimb pentru a curăța manual această cantitate de cartofi de către o singură persoană. Nu este dificil să calculezi rapid ce beneficii financiare are un angajator care nu mai trebuie să dea unui angajat sau mai multora această sarcină ingrată.

Dispozitivele de acest tip sunt perfecte pentru curățarea legumelor cu coajă tare. 

Cum funcționează o mașină de decojit?

Funcționarea decojitorilor de cartofi este în esență foarte simplă. Aparatul de curățat electric are un recipient metalic și un motor încorporat care pune în mișcare tamburul de lucru, astfel încât legumele să se lovească de pereții săi, căptușiți cu un strat rugos, de frecare.

Decojitorul manual de tip vechi funcționa în mod similar, dar nu avea motor, deci trebuia să se utilizeze o manivelă specială pentru a iniția mișcarea de frecare. Din acest motiv, aceste modele ce necesitau efort fizic susținut sunt înlocuite din ce în ce mai mult cu variante automate profesionale, care sunt mult mai ușor de utilizat.

Unde sunt potrivite echipamentele moderne de decojit?

Un curățător modern va funcționa oriunde se prepară în mod regulat cartofii în cantități mari. Mașina automată este un accesoriu necesar într-un restaurant. Poate fi găsit și în rândul dotărilor gastronomice din cantinele școlare, angajaților și spitalelor etc. În plus, modelele electrice profesionale vor fi utile pentru orice companie de catering specializată în preparate tradiționale de casă.

Cumpără de la distribuitorul TC Romania Crown Cool mașina de curățat cartofi potrivită pentru afacerea ta HoReCa!

Cele mai citite articole