Tot ce ai nevoie să știi despre Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung a lansat recent Samsung Galaxy S21 Ultra, unul dintre cele mai avansate smartphone-uri disponibile pe piață în prezent. Telefonul a fost lansat inițial în ianuarie 2021 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare dispozitive Samsung din cauza caracteristicilor sale impresionante.

Caracteristicile și specificațiile telefonului Samsung Galaxy S21 Ultra

Rezistent la apă și praf, datorită clasificării IP68. Acest lucru înseamnă că telefonul este protejat împotriva pătrunderii apei și a particulelor de praf. Conform specificațiilor oficiale, telefonul poate fi scufundat în apă cu o adâncime de până la 1,5 metri, pentru o perioadă de până la 30 de minute, fără a afecta funcționarea dispozitivului.

Cu toate acestea, este important de reținut că rezistența la apă a telefonului poate fi afectată în timp, deoarece etanșarea telefonului poate fi compromisă de uzura generală sau de deteriorare. De aceea, este important să se evite expunerea prelungită la apă sau să se expună telefonul la situații care pot pune în pericol rezistența la apă. De asemenea, este recomandat să se evite încercarea de a deschide telefonul sau de a încerca să-l reparați acasă, deoarece aceste acțiuni pot afecta siguranța și performanța telefonului.

Samsung Galaxy S21 Ultra vine cu un ecran AMOLED dinamic de 6,8 inch, cu o rezoluție de 3200 x 1440 pixeli. Telefonul are, de asemenea, un raport ecran-corp de 89%, ceea ce înseamnă că acesta ocupă aproape întreaga suprafață frontală. În plus, telefonul este protejat de sticlă Corning Gorilla Glass Victus, care oferă protecție împotriva zgârieturilor și a căderilor accidentale.

telefon negru samsung galaxy s21 ultra 5g langa cutia sa neagra

Vezi aici

Sunet puternic: Telefonul are două difuzoare stereo, amplasate în partea de sus și jos a telefonului, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot beneficia de un sunet puternic și clar. De asemenea, telefonul este compatibil cu tehnologia Dolby Atmos, care îmbunătățește calitatea sunetului atunci când se ascultă muzică sau se urmăresc filme.

Securitate îmbunătățită: Samsung Galaxy S21 Ultra are un senzor de amprentă sub display, ceea ce face ca deblocarea telefonului să fie rapidă și sigură. În plus, telefonul are și recunoaștere facială, ceea ce îi oferă utilizatorilor mai multe opțiuni pentru a debloca telefonul în mod securizat.

Sistem de operare actualizat: Samsung Galaxy S21 Ultra vine cu sistemul de operare Android 11, care este unul dintre cele mai recente și mai avansate versiuni ale sistemului de operare Android. Acest lucru înseamnă că utilizatorii beneficiază de cele mai noi caracteristici și funcții ale sistemului de operare Android, precum și de actualizări de securitate regulate.

Cele mai citite articole

Baterie puternică: Samsung Galaxy S21 Ultra are o baterie de 5000 mAh, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot utiliza telefonul pentru o perioadă lungă de timp fără să îl încarce. În plus, telefonul este compatibil cu încărcarea rapidă de 25W, încărcarea fără fir și încărcarea inversă de 9W.

În ceea ce privește camera foto, Samsung Galaxy S21 Ultra este echipat cu o cameră principală de 108 MP, care poate captura imagini cu o claritate uimitoare. Telefonul are, de asemenea, o cameră ultra-wide de 12 MP și o cameră telefoto de 10 MP. În plus, telefonul are și un senzor de adâncime de 10 MP, care ajută la captarea unor imagini cu efect bokeh uimitor.

Telefonul este alimentat de procesorul Exynos 2100, care este una dintre cele mai rapide și mai puternice soluții de pe piață în prezent. Samsung Galaxy S21 Ultra este disponibil cu 12 GB sau 16 GB de RAM, ceea ce îl face foarte rapid și capabil să ruleze mai multe aplicații în același timp. În plus, telefonul are un spațiu de stocare de până la 512 GB, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot stoca o mulțime de fișiere, inclusiv fotografii și videoclipuri.

Lucruri interesante despre Samsung Galaxy S21 Ultra

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre Samsung Galaxy S21 Ultra este faptul că telefonul este compatibil cu un stilou S Pen. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot folosi stiloul S Pen pentru a scrie note și pentru a desena direct pe ecranul telefonului. În plus, telefonul are o gamă largă de caracteristici pentru a ajuta la îmbunătățirea experienței de utilizare, inclusiv tehnologia 5G, încărcarea rapidă a bateriei și un sistem de răcire avansat.

Lansarea inițială a Samsung Galaxy S21 Ultra a avut loc în ianuarie 2021, iar telefonul este disponibil în prezent în mai multe țări din întreaga lume. Telefonul este disponibil în mai multe culori, inclusiv negru, argintiu și violet, astfel încât utilizatorii pot alege varianta care se potrivește cel mai bine cu stilul lor personal.

Ultra are tehnologie de stabilizare optică a imaginii pe toate cele patru camere, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot obține imagini mai clare și mai netede, chiar și atunci când se mișcă sau când fotografiau sub lumina slabă.

Telefonul are o funcție de zoom Space, care permite utilizatorilor să zoom-in și să obțină imagini de la distanțe mai mari, fără să sacrifice calitatea imaginii. Această funcție utilizează un algoritm de suprapunere a imaginilor pentru a crea imagini cu detalii mai clare.

Samsung Galaxy S21 Ultra are un ecran cu rată de refresh adaptivă de 120Hz, ceea ce înseamnă că ecranul se ajustează automat la rate de refresh mai mici în cazul în care utilizatorii nu utilizează aplicații care necesită un ecran cu rate de refresh mai mare. Această funcție ajută la economisirea bateriei și la menținerea duratei de viață a bateriei telefonului.

Telefonul are o memorie RAM LPDDR5, care oferă o viteză de transfer de date mai rapidă și o eficiență energetică mai bună decât memoria RAM LPDDR4. Această memorie permite telefonului să ruleze mai rapid și să execute mai multe aplicații simultan, fără a afecta performanța generală a telefonului.

Samsung Galaxy S21 Ultra vine cu o interfață de utilizare personalizată One UI 3.1, care are mai multe caracteristici utile, precum și un design modern și elegant. Interfața este ușor de utilizat și oferă o experiență de utilizare personalizată pentru fiecare utilizator.

Cele mai citite articole