Top 8 lucruri de facut in Hurghada

Egiptul este adesea sinonim cu un mare desert presarat cu piramide si sfinxuri. Cu toate acestea, acest mic oras egiptean care este Hurghada te va surprinde cu atmosfera sa complet diferita. Intr-adevar, Hurghada este marginita de o plaja care se intinde pe aproximativ 40 kilometri de-a lungul Marii Rosii. Mai mult decat atat, Hurghada este un oras bine cunoscut pentru plaja sa si apa de culoare turcoaz. Vei gasi asadar multe hoteluri, dar si un numar mare de activitati in acest oras de coasta. Hurghada iti ofera multe surprize!

Vrei sa cumperi un charter Hurghada si cauti ce sa faci acolo? Iata cateva lucruri de facut si vazut, probabil ca vei gasi o activitate care te va interesa atunci cand vizitezi Hurghada.

Scufundari pe Insula Giftun

Poti face o excursie cu barca pe o insula populara pentru fauna acvatica si coralii multicolori: Insula Giftun. Intr-adevar, mergand la acesta din urma, te poti bucura cu usurinta de sesiuni de scufundari acvatice. 

Quad safari in desert

Vei avea sansa de a testa quad-ul. Intr-adevar, acest lucru iti va permite sa inveti cum sa manipulezi vehiculul inainte de a pleca intr-o excursie. Odata pe drum, un sat beduin prinde contur, la aproximativ douazeci de kilometri de punctul de plecare. Dupa ce ai cucerit dunele de nisip cu quad-ul tau, te poti opri in acest sat. Apoi, poti afla obiceiurile oamenilor si cum sa calaresti o camila.

Jungle Aqua Park

Este imposibil sa ratezi cel mai mare parc de tobogane cu apa din Egipt! Intr-adevar, Jungle Aqua Park din Hurghada are treizeci si cinci de tobogane si paisprezece piscine! Asa ca te poti bucura de o zi perfecta pentru intreaga familie. 

Orasul Nisipului

Cele mai citite articole

Ce zici sa vizitezi un muzeu in aer liber, alcatuit din sculpturi fantastice din nisip? Acesta este ceea ce iti ofera Orasul de Nisip Hurghada. Intr-adevar, este compus din patruzeci si doua de sculpturi si saptesprezece motive realizate de artisti din diferite tari.

Valea Regilor din Luxor

Valea Regilor, un loc de vizitat obligatoriu in Egipt, se afla la doar trei ore de mers cu masina de Hurghada. La fata locului, impresionantii colosi din Memnon te vor intampina la intrarea in ultimele vestigii ale templului lui Amenhotep III. Fii fermecat de arhitectura magnifica a Vaii Regilor si viziteaza Templul lui Hatshepsut. 

Tur submarin la Marea Rosie

In apropierea apei, vei gasi posibilitatea de a te imbarca intr-un submarin Sinbad. Poti face o excursie de 1 pana la 3 ore in mijlocul faunei si florei Marii Rosii.

Lumea Delfinilor

Alege spectacolul incredibil al delfinilor si leilor de mare de la Dolphin World care te va lasa cu gura cascata. Intr-adevar, animalele efectueaza acrobatii uluitoare, care ii vor face atat pe parinti, cat si pe copii sa zambeasca. Cu toate acestea, principala atractie a Dolphine World este posibilitatea de a putea inota cu delfinii si leii de mare. 

Marele Acvariu Hurghada

Acvariile sunt intotdeauna o activitate distractiva si inspiratoare, indiferent de varsta. Prin urmare, ar trebui sa mergeti la Hurghada Grand Aquarium. Acesta este dedicat predarii importantei conservarii si a ecologiei pentru fauna noastra acvatica.

Cele mai citite articole