Top 5 beneficii ale folosirii soft-ului Power BI în firma ta

Toți cei care au avut vreodată ocazia să lucreze într-o firmă mare, cu multe departamente, știu cât de important este ca activitatea angajaților să fie susținută de soft-uri special concepute. Un astfel de exemplu este Dynamics 365, grație căruia utilizatorii beneficiază de posibilitatea de a vedea informații detaliate despre datele organizației lor.

Iată câteva avantaje pe care vi le poate oferi Power BI, un sistem care permite analiza datelor și crearea unor vizualizări interactive, bazate pe aceste date, care pot proveni dintr-o varietate mare de surse. Rapoartele generate cu Power BI oferă o perspectivă la 360 de grade pentru business-uri, cu cele mai importante informații stocate într-un singur loc, actualizate în timp real și disponibile pe orice tip de dispozitiv (desktop, tabletă, smartphone).

1.Caracteristici

Microsoft a lucrat din greu la software-ul lor pentru a se asigura că aplicațiile precum Power BI au numeroase caracteristici, cu o utilizare similară și o compatibilitate deplină între ele. În ceea ce privește Power BI, aplicația este concepută pentru a crea vizualizări inteligente bazate pe date de afaceri, sprijinindu-vă în procesele dvs. de luare a deciziilor. Power BI Pro oferă posibilitatea de a crea vizualizări de date grafice, atât în ​​medii independente, fie în colaborare, care pot fi apoi partajate între angajați.

2.Atribute încorporabile

Power BI vă asigură că utilizatorii pot încorpora date și analize cu ușurință, permițând personalului dvs. să creeze rapoarte interactive și vizualizare geografică. Prin integrări clare ale mediului de afaceri, Power BI le permite utilizatorilor să producă rapoarte și analize fiabile prin tablouri de bord, rapoarte și seturi de date. Toate acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs.

3. Funcții cheie

Cele mai citite articole

Funcția drag-and-drop face ca angajații firmei dumneavoastră să poată genera rapoarte personalizate rapid, în timp ce prin funcția de derulare, Power BI permite utilizatorilor să adauge mai multe ierarhii. În acest fel, veți avea o informație bună despre datele dvs.

De asemenea, softul deține o gamă de funcții care vă îmbunătățește capacitatea de autoservire.

4. Accesibilitate superioară

Power BI este capabil să ruleze prin aplicații la distanță pe o varietate de platforme și dispozitive de internet, adică dispozitive Android, iOS și Windows, permițându-vă să aveți o accesibilitate avansată.

Facilitatea de utilizare a aplicațiilor este, de asemenea, îmbogățită de capacitatea sa de a se integra cu un mix de software cloud și servicii de date avansate, cum ar fi Cortana. Având funcții grafice intuitive care fac programul ușor de utilizat, acesta nu necesită pregătire profesională prealabilă pentru a putea fi folosit. Asigurarea învățării angajaților dvs. este rapidă și succintă.

Cele mai citite articole