Sfaturile acestea îți vor asigura succesul la ruletă

Ruleta este un joc destul de popular și nu este de mirare motivl, deoarece oferă atât distracție jucătorilor, cât și o șansă de a face bani. Totuși, internetul este plin de ghiduri și sfaturi care nu oferă prea multă valoare. Vei vedea în continuarea acestui articol câteva lucruri esențiale despre ruletă, sfaturi foarte bune pe care le poți aplica și unele greșeli pe care să nu le faci și tu. De asemenea, poți juca sloturi gratis dacă te folosești de codurile promoționale de la cazinourile online, iar în această perioadă o să găsești tot mai multe.

Ce este esențial de ținut minte?

În această parte a articolului o să înveți câteva lucruri de bază sau esențiale pentru a juca la ruletă. Și nu doar să poți să joci la ruletă, ci și să ai șansa de a și câștiga. Vei vedea în continuare care sunt bazele ruletei și a jocului, precum și câteva lucruri care fac ca aceasta să fie un joc foarte popular la cazinouri. Odată ce vei reuși să memorezi următoarele sfaturi, precum și să le aplici îți vei crește considerabil șansele de câștig la ruletă.

Conceptele de bază ale ruletei

Ruleta este un joc francez ce a fost inventat de către fizicianul Blaise Pascal sau cel puțin așa este speculat că acesta a fost cel care a introdus acest concept de ruletă ce mai apoi a fost dezvoltat în jocul din cazinourile din ziua de azi. Probabil ai auzit și tu de Blaise Pascal până acum, întrucât acesta a avut o contribuție majoră și la teoria probabilității, precum și la teoria triunghiului lui Pascal.

Roata de la ruletă este compusă din: 18 spații roșii pentru numerele pare, 18 spații negre pentru numerele impare și unul sau doi de 0 cu verde în funcție de tipul de ruletă la care joci. Acum să vedem cum funcționează și cum se joacă ruleta. În primul rând, dealerul ii invită pe toți jucătorii de la masă pentru a-și plasa mai întâi pariurile. După aceea, dealerul va anunța faptul că sesiunea de pariere pe runda respectivă s-a încheiat și va începe să învârtă de ruletă. După ce s-a învârtit timp de câteva secunde, bila va cădea pe un singur număr. În cazul în care ai reușit să pariezi pe numărul pe care a nimerit bila sau pe culoarea respectivă vei fi anunțat drept câștigător.

În prezent există și ruletă online, care unora li se poate părea mai distractivă, iar altora mai plictisitoare. Totuși, un lucru interesant de remarcat la unele cazinouri este că îți oferă posibilitatea de a interacționa live cu dealerul. Dealerul este chiar o persoană reală ce se înregistrează live cu o cameră video. În momentul când cineva a câștigat, numele acestuia va fi afișat pe partea stângă a ecranului, precum și suma pe care a câștigat-o.

Cum să ai mai multe șanse de câștig la ruletă

Ruleta are 37 sau 38 de numere, în funcție de tipul de ruletă la care joci. Însă, există mai multe tipuri de pariuri din care poți alege, iar fiecare dintre acestea au șanse de câștig diferite și sume diferite ce le poți câștiga. De unele te sfătuiesc să stai departe din cauză că oferă șanse foarte mici de câștig sau sume prea mici să merite riscul. Strategia este ceea ce îți va îmbunătăți șansele atunci când te folosești de tipurile de pariuri puse la dispoziție. Nu uita însă că ruleta este un joc de noroc, astfel că nu poți știi niciodată cu exactitate ce număr va apărea în continuare pe ruletă. Așadar, nu există niciun sistem sau formulă magică care să te ajute să câștigi fiecare pariu.

Strategia începe cu jocul ales

Cele mai citite articole

Pentru a putea să îți faci o strategie bună mai întâi va trebui să alegi tipul de ruletă care este cea mai bună pentru tine. Nu toate ruletele îți oferă aceleași șanse de câștig, motiv pentru care te sfătuiesc să stai departe de ruleta americană. Această variantă a ruletei îți oferă cea mai mică șansă de câștig din cauză că are 2 zerouri pe ea. Ruleta europeană are 18 numere negre, 18 roșii și unul verde. În schimb, ruleta americană are 18 numere negre, 18 roșii și 2 verzi. La ruleta americană cazinoul are un avantaj împotriva ta de 5.3% în timp ce la ruleta europeană acest avantaj este de numai 2.7%.

La ruleta americană ai mult mai multe șanse să pierzi bani. Poți încerca pentru început și la un cazino online unde să îți creezi un cont gratuit și să joci demo pentru a nu te folosi de bani reali. Să vedem care sunt câteva strategii pe care le poți folosi pentru a-ți crește șansele de câștig.

Prima strategie este aceea de a alege un buget corect. Stresul cauzat de folosirea unor bani de care ai absolută nevoie te poate face să pierzi totul foarte rapid. De aceea, limitează-te la atâția bani câți îți permiți să îi pierzi și nu te folosi de banii de chirie, cheltuieli și alte lucruri necesare vieții.

Un alt sfat este acela de a te folosi de sistemele predefinite pentru astfel de jocuri. Spre exemplu, sistemul Martingale spune să dublezi fiecare pariu după ce ai pierdut. Acest sistem nu va funcționa decât dacă ai suficienți bani de pierdut. Sistemul invers al lui Martingale folosește tot o progresie de acest gen, însă te va ajuta ca la final să fi pe 0 măcar. Sistemul Paroli este un alt sistem foarte folosit la ruletă și care spune să dublezi pariul numai atunci când ai câștigat. Totuși, în momentul când pierzi vei începe din nou cu pariul inițial. De asemenea, alege și anumite sume limita pentru cel mai mare și cel mai mic pariu.

Concluzie

Ruleta poate să fie un joc foarte distractiv, însă în același timp este și un joc care poate să fie foarte costisitor dacă nu ești atent. Dacă ai pariat mai mult decât a fost nevoie de câteva ori deja ai putea să pierzi toți banii cu care ai venit pregătit.

Cele mai citite articole