Sfaturi utile pentru alegerea de coșuri cadou corporate pentru angajați și colaboratori

În multe momente din an, companiile obișnuiesc să ofere cosuri cadou persoanelor importante pentru firmele respective. Sunt gesturi de apreciere pentru colaborarea existentă și o modalitate de apropiere și consolidare a relației profesionale, în spiritul unui viitor pozitiv împreună. Aceste modalități elegante de a transmite mesaje de mulțumire sunt ideale în contextele marilor sărbători din an, când se obișnuiește în general să se ofere cadouri la nivel de relație interumană.

Până la urmă, companiile sunt reprezentative prin brand, dar mai ales prin echipa lor, prin oameni – manageri, șefi de echipă, dar și personal, fiecare om contează. Oferirea de coșuri cadou corporate în momente cheie din an este o consolidare a unor relații între oameni, în beneficiul companiei: între conducătorii firmei și restul echipei, între oamenii din companie și partenerii de business (furnizori, clienți de top).

Alegerea unui partener specializat în realizarea de coșuri cadou corporate

Pentru ca gestul oferirii de coșuri cadou să fie la nivelul etichetei de business dorite, adică un gest elegant, desăvârșit, trebuie atenție maximă la detalii. Ideal este să se colaboreze cu un partener specializat în realizarea și vânzarea de coșuri cadou gourmet, cu experiență relevantă în mediul corporate.

Un bun exemplu este gourmetGIFT.ro, magazin online care oferă coșuri cadou inclusiv pentru utilizatorii persoane fizice, dar care se concentrează la nivel de afacere pe oferirea de cadouri corporate. Cei de la gourmetGIFT.ro au mulți ani de experiență și un portofoliu impresionant de clienți din rândul companiilor de toate dimensiunile, din toate mediile de afaceri, cărora le oferă produse premium și servicii flexibile.

Cele mai citite articole

Coșurile cadou – doar produse premium și de lux

Este important ca aceste coșuri cadou comandate pentru angajați și pentru colaboratori să conțină doar produse premium, exclusiviste, de la branduri de top. Coșurile cadou includ de obicei băuturi alcoolice rafinate, ciocolată și cafea, precum și alte specialități gourmet. În funcție de destinatarii cadourilor și de bugetele existente, există o mulțime de variante de coșuri cadou care pot fi comandate și livrate exact la momentul dorit.

Contează mult conținutul, dar și imaginea în sine: coșul cadou trebuie să arate foarte bine, totul să fie perfect la nivel estetic, căci prima impresie este percepută la nivel vizual. Mai departe, gusturile și aromele trebuie să se completeze, fiecare produs, ca și suportul, va fi ales special. Coșurile cadou premium nu sunt doar o alăturare de produse, ci o asociere ideală, astfel încât să poată transmite un mesaj unitar.

Colecția de coșuri cadou de Paște

Cei de la gourmetGIFT.ro propun în fiecare an noi colecții de succes în materie de coșuri cadou pentru orice ocazie. În prezent, în mod special se pot lansa comenzi din timp pentru cadouri 8 martie, dar și pentru coșuri cadou de Paște. Livrarea de cosuri de Paste se poate face conform solicitării, la una sau mai multe adrese (inclusiv direct la lista de destinatari, pentru a se evita contactul mai multor persoane cu respectivele pachete).

Cele mai citite articole