„Puiul BIO Hrănit Sănătos” lansat de LaProvincia, prezentat de Iustin Paraschiv

„Puiul BIO Hrănit Sănătos” lansat de LaProvincia, prezentat de Iustin Paraschiv

Cu determinare în direcția durabilității, Carmistin deschide prima fermă de pui BIO din România, adăugând Puiul BIO Hrănit Sănătos la portofoliul său La Provincia, un produs de calitate superioară, reprezentând vârful gamei sale.

Cu lansarea acestui produs, La Provincia marchează o etapă semnificativă în dezvoltarea sa, extinzând și diversificând gama sa de produse BIO. Cu scopul de a-și întări poziția în industria alimentelor sănătoase și durabile, brandul prezintă Puiul BIO Hrănit Sănătos, o opțiune care nu doar satisface cerințele gustului autentic, ci și susține un mod de viață sănătos.

La Provincia, un brand românesc cunoscut pentru produsele sale sănătoase și durabile, răspunde la cererea în creștere pentru produsele BIO, reflectând o schimbare semnificativă în preferințele consumatorilor.

Într-o societate în care calitatea și originea alimentelor devin din ce în ce mai importante, compania condusă de Iustin Paraschiv se angajează să ofere publicului larg opțiuni alimentare care să răspundă cu succes nevoilor actuale. Această adaptare rapidă la nevoile pieței nu compromite standardele înalte de calitate și gustul autentic românesc, care definesc brandul.

Fiecare produs din această gamă reprezintă o soluție la cerințele tot mai exigente ale consumatorilor, oferind nu doar o alternativă sănătoasă, ci și o experiență culinară autentică și de înaltă calitate. Prin această inițiativă, La Provincia nu doar urmează tendințele pieței, ci și stabilește noi standarde în excelența produselor alimentare BIO.

La Provincia aduce pe piață un nou produs – Puiul BIO Hrănit Sănătos, anunță Iustin Paraschiv, Președintele Carmistin. Organizația Carmistin, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, marchează o nouă etapă în evoluția sa cu inaugurarea primei ferme de pui BIO. Această decizie reflectă angajamentul companiei de a contribui la dezvoltarea producției de alimente sănătoase și durabile în România.

Cele mai citite articole

Deschiderea primei ferme de carne de pui BIO este un moment crucial pentru noi, fiind o continuare naturală a strategiei Carmistin în privința producerii de hrană BIO în România. Cererea pentru produse precum Puiul BIO La Provincia este semnul maturității pieței, arătând o preocupare din ce în ce mai mare pentru calitatea și hrana sănătoasă, produse în mod responsabil și durabil”, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Situată în comuna Leleasca, județul Olt, noua fermă reprezintă centrul unei abordări alimentare axate pe responsabilitate și respect față de mediu. Fiecare etapă a procesului de creștere a puilor este atent gestionată, de la hrana provenită din propria agricultură, până la condițiile de creștere ale păsărilor.

Această abordare garantează un produs final care nu doar îndeplinește, ci depășește cele mai ridicate standarde de calitate și durabilitate. Puiul BIO Hrănit Sănătos va fi disponibil pe piața românească începând cu data de 1 noiembrie.

Începând cu data de 1 noiembrie, Puiul BIO Hrănit Sănătos este disponibil în magazinele din întreaga țară, cu gramajul comercializat variind între 700 și 1.200 grame/tăviță. Una dintre caracteristicile definitorii ale Puiului BIO La Provincia este originea hranei păsărilor, formată în totalitate din furaje provenite din agricultura ecologică, de producție proprie. În plus, păsările sunt crescute în mediul în aer liber, în spații de minim 4 metri pătrați pentru fiecare pasăre.

Un alt aspect esențial este că păsările beneficiază de o creștere naturală, fără administrarea de antibiotice sau aditivi sintetici. Aceasta nu doar respectă standardele producției ecologice, ci asigură și că produsul final oferă consumatorilor o alternativă sănătoasă și autentică în categoria vastă a produselor din carne de pui.

Alegerea atentă a materiilor prime, respectarea normelor europene de calitate și siguranță, precum și utilizarea metodelor inovatoare de producție, demonstrează eforturile constante ale companiei Carmistin de a oferi consumatorilor săi produse ecologice și sănătoase pentru consum.

Prin produsele BIO pe care le oferă, La Provincia se află în fruntea unei mișcări care încurajează o alimentație responsabilă, atentă la impactul asupra mediului și la calitatea ingredientelor. Această abordare complexă confirmă că brandul nu este doar un furnizor de alimente, ci și un partener de încredere în călătoria fiecărui consumator către un stil de viață sănătos și durabil.

Cele mai citite articole