Parfumuri care “cresc” prestigiul unei femei în ochii bărbaților

Parfumuri care “cresc” prestigiul unei femei în ochii bărbaților

O femeie atrage atenția și cu ajutorul parfumului pe care îl folosește, mai ales dacă acesta este ales cu grijă și să potrivește contextului în care este utilizat. Pentru că există o gamă variată de parfumuri pentru femei, este recomandat să iei în considerare parfumul în funcție de locul în care are loc întâlnirea (interior sau exterior), dar și de anotimp. Desigur, poți apela și la parfumul tău obișnuit, mai ales dacă acesta te reprezintă. Totuși, dacă vrei să impresionezi, în cele urmează o să analizăm care sunt esențele ce te pot pune și mai bine în evidență.

Spune-ți povestea despre tine prin intermediul parfumului!

Cele mai citite articole

Se spune că o imagine înlocuiește cu succes o mie de cuvinte, așa că parfumul tău spune o poveste cât mai captivantă, ca să te poți bucura de o poveste de iubire cu adevărat spectaculoasă! Mai ales că parfumurile sunt legate de amintiri și emoții. Cu siguranță că îți dorești ca partenerul tău să-și amintească peste ani de felul în care miroseai la prima întâlnire. Iată care sunt cele mai captivante esențe pe care te poți baza atunci când vrei să cucerești un bărbat:

  • Moscul – poate părea puțin cam ciudat ca o esență care este definită ca fiind bărbătească să îi atragă pe aceștia atunci când este folosită într-un parfum de damă, dar studiile de specialitate au indicat că lucrurile chiar așa se petrec. Se pare că femeia este de 1000 de ori mai sensibilă decât bărbatul, iar combinația între corpul ei și parfumul bazat pe această esență este un adevărat uragan de emoții.
  • Lăcrămioarele – este una dintre esențele florale care emană vigoare, energie și prospețime, stimulează și alungă orice fel de apatie. Parfumul pe bază de lăcrămioare reușește să aibă un aer aparte, delicat și care reușește să ofere încredere.
  • Vanilia – parfumul care se bazează pe esența de vanilie este o combinație între puternic și blând, între dulce și intens, ceva care creează un miros special, fiind capabil să crească nivelul de adrenalină din sânge, dar și să intensifice emoțiile. Se spune că este o esență care este universal plăcută, puțini fiind cei cărora nu le place mirosul dulceag și aromat al vaniliei.
  • Florile și fructele de portocal – citricele oferă un plus de vigoare, vitalitate și prospețime, fiind folosite pentru notele de vârf ale multor parfumuri. În combinație cu vanilia au un efect afrodiziac asupra bărbaților, fiind un element care trezește simțurile acestuia.
  • Uleiul de trandafiri – este o esență naturală, care reușește să captiveze și care poate fi folosită într-o formă de sine stătătoare, nu neapărat ca un parfum. Extractul de petale de trandafiri emană o aromă plăcută, îmbietoare, căreia nu-i poate rezista niciun bărbat.
  • Menta – în cazul în care ești pasionată de mirosurile proaspete, care revigorează și ești o persoană activă, parfumul pe bază de mentă acționează că un catalizator al atenției bărbaților din jurul tău. Este esența ideală pentru anotimpul cald, așa că o poți folosi cu maximă încredere atunci când vrei să te simți și să miroși bine.
  • Iasomia – poate fi asemănată cu moscul în privința efectelor asupra bărbaților, iar ceea ce este și mai avantajos în privința parfumurilor de damă care se bazează pe iasomie este faptul că poate fi combinată cu maximul de beneficii cu alte esențe florale.

Ales cu atenție, parfumul reușește să îți ofere sentimentul de eliberare de orice grijă, ceea ce facilitează conversația și creează o atmosfera plăcută. Mirosul contribuie la amplificarea stărilor și trăirilor dintre femeie și bărbat, dar nu uita că el nu face decât să te pună pe tine în evidență. Amintește-ți că un bărbat poate fi cucerit cu un parfum, dar poate fi ținut numai de ceea ce ești tu, ca femeie!

O alegere mereu la modă – https://parfumation.ro/chanel

Cele mai citite articole