Mancare ca la bunica si la oras? E posibil daca iti cumperi pui de casa

Mancare ca la bunica si la oras? E posibil daca iti cumperi pui de casa

De cate ori mergem la tara, la bunica, primul lucru pe care il facem este sa ne asezam la masa. Asa sunt bunicile, cum ne vad in prag intind masa si ne invita sa gustam din bunatatile gatite special pentru noi.

De la prima lingura de ciorba sau de la prima bucatica de carne mancata ne dam seama ca viata la tara e frumoasa. Gustul nu seamana deloc cu cel de la oras, e foarte buna mancarea si e foarte simplu facuta.

Cu toate ca se gateste simplu, cu ingrediente de buna calitate, direct din gradina, din curte, mancarea de la tara poate concura fara probleme cu cea din marile restaurante. Si de ce e asa de buna tocanita de la tara, snitelul sau friptura, ciorba cu putina carnita?

Pentru ca, pe langa legume si fructe, la tara avem si pasari crescute natural, bio, doar cu graunte si cu porumb, fara medicamente si fara hormoni de crestere.

Problema este ca nu putem merge mereu la bunica pentru a manca ceva sanatos, vrem sa avem si la oras „sanatate in bucate”. Cum ajungem la acest deziderat? Foarte simplu, comandam pui de casa de la firma La Provincia.

Cele mai citite articole

Puii sunt crescuti natural, gustul este autentic, primesc hrana doar din agricultura proprie responsabila si intreg procesul de productie a carnii pentru vanzare este tinut sub stricta supraveghere interna.

Cu alte cuvinte pasarile vor manca doar preparate cu graunte de calitate, cu vitamine, minerale, cu D3, nu vor primi nimic tratat chimic. Aici e secretul pana la urma, hranirea puilor cu substante naturale, organice, cat mai putin procesate.

Cu cat vom cauta sa avem carne pe masa de la pui sacrificati cat mai tarziu si hraniti exact ca la tara, cu atat vom avea si mese mai gustoase si mai usor de pregatit, ca la tara.

Cu puii de casa de la La Provincia poti pregati pentru intreaga familie mancare ca la bunica, cu un gust care iti va aminti mereu de clipele frumoase cand mergeai la bunici si primul lucru pe care il faceai era sa cauti farfuria cu mancare aburinda pregatita de bunica.

Sa mananci sanatos acasa este mai usor cand ai carne de pui de calitate, livrata in cele mai bune conditii si foarte usor de integrat in toate preparatele dorite. Carnea de pui este si mai usor de digerat, nu ai probleme daca mananci un pic mai mult, de multe ori chiar ajungi sa mananci destul de mult pentru ca preparatele vor avea un gust unic, autentic.

In acest fel ai acasa masa pe care o luai si la bunica, poate chiar mai buna, daca pui alaturi si niste legume bio din curte si niste condimente proaspete sau uscate tot de la tara vei avea feluri de mancare ce vor fi terminate intr-o clipita de intreaga familie.

Cele mai citite articole