Lăzi congelatoare de calitate, pentru o stocare sigură

Lăzi congelatoare de calitate, pentru o stocare sigură

Cei care folosesc în activitățile pe care le desfășoară produse congelate, angrosiștii și comercianții cu amănuntul, nu ar putea să își desfășoare activitatea eficient fără utilizarea unor dispozitive esențiale, precum dulapuri de congelare și lăzile congelatoare. Și nu numai ei.

Fiecare antreprenor care conduce o afacere în domeniul gastronomiei știe cât de utile (sau chiar necesare) sunt echipamentele care permit congelarea. Este imposibil să se definească cu precizie numărul de produse alimentare și data exactă a utilizării acestora, dar o apreciere apropiată de realitate nu este chiar atât de dificil de făcut.

Lada congelatoare, un echipament profesional absolut necesar în sectorul HoReCa 

Diversele modele de lăzi congelatoare pentru profesioniști au un aspect asemănător cu al unor cutii mari și grele, de unde și numele lor.

Această soluție modernă de depozitare la rece, lada congelatoare, va permite accesul facil la produsele din interior și la prezentarea lor, atunci când situația o impune.

Sunt relativ joase și au uși mari care se deschid în sus. Produsele alimentare pot fi plasate în ele în straturi, una peste alta. Multe modele sunt echipate cu niște coșuri speciale care facilitează sortarea și scoaterea produselor din echipamentul de congelare cu mai multă ușurință.

Se recomandă să  puneți stocurile de produse cu cea mai lungă garanție în partea de jos a lăzilor congelatoare.

În loc de ușă, o astfel de ladă are un capac care se deschide în partea de sus. Capacul se poate ridica sau glisa, în funcție de model.

În oferta generoasă de la TC Romania Crown Cool se pot găsi acum atât modele standard de lăzi congelatoare, cât și echipamente de congelare de acest gen mai deosebite, individualizate.

Dimensiunile lăzii congelatoare 

Cele mai citite articole

Primul lucru la care trebuie să fii atent, atunci când cumperi o ladă congelatoare se referă la dimensiunile sale.

Când se alege un astfel de echipament frigorific este necesar a se calibra mărimea lăzii congelatoare ce se alege la specificul locului în care o veți pune. Nu ar trebui să domine întregul spațiu, deoarece utilizarea unui astfel de echipament ar împiedica buna circulație în zonă.

Volumul de depozitare 

Capacitatea de depozitare pe care lada congelatoare profesională îl are este un parametru strâns legat de dimensiunile sale. 

Clasa climatică 

La fel ca și un frigider normal, lada congelatoare este proiectată să funcționeze în anumite condiții. Producătorul specifică o gamă de temperaturi ambientale acceptabile pentru un model sau altul. Dacă echipamentul va sta într-un spațiu fierbinte, unde se menține întotdeauna o temperatură suficient de ridicată (într-o bucătărie profesională, stradal vara, este bine a se comanda o ladă congelatoare pentru funcționare în așa-numitele „condiții tropicale”, care să se descurce bine chiar și la temperaturi de peste plus 40 grade Celsius. 

Clasa energetică 

Aproape toate echipamentele moderne profesionale sunt eficiente din punct de vedere energetic, dar totuși, atunci când alegi o asemenea ladă congelatoare, ar trebui să acorzi atenție inclusiv caracteristicilor izolației termice. O mare importanță sunt controlerele care monitorizează temperatura în interiorul echipamentului (eventual și în exterior), reacționează la frecvența deschiderii capacului și astfel permite să se mențină un regim optim de temperatură. 

Producătorul 

Când cauți o ladă congelatoare bună nu merită să dai o comandă rapidă și să alegi un echipament frigorific cu sigla unei companii necunoscute, no name. Calitatea acestor lăzi congelatoare lasă deseori mult de dorit. Așa că alege un model lansat de o companie cu o poziție stabilită pe piața congelatorului. Eu îți recomand să îl iei de la TC Romania Crown Cool.

Compania distribuitoare amintită garantează cea mai înaltă calitate pentru toate lăzile congelatoare oferite clienților din domeniul HoReCa.

În sortimentul lor foarte extins de echipamente frigorifice vei găsi cu siguranță modelul care îți va satisface cerințele tehnice și estetice ridicate pe care le ai în calitate de antreprenor!

Intră pe tcromania.com pentru detalii!

Cele mai citite articole