Îți plac fructele? Pregătește aceste sucuri proaspete acasă pentru a rămâne hidratat și reîmprospătat

Este momentul perfect pentru a te răsfăța și a profita la maximum de ofertele dulci ale naturii,

Sezonul cald se apropie și nu există nicio modalitate mai bună de a combate căldura și de a rămâne hidratat decât să bei un suc bun. Încărcate cu minerale și fibre esențiale, fructele pot face minuni pentru a vă energiza și a vă reîmprospăta.

Încearcă și altă aroma: mango, litchi, fructe de pădure, struguri, ananas, portocale și alte fructe populare pentru a avea mereu ceva diferit și gustos. Adaugă ierburi proaspete, cum ar fi menta  și busuiocul, pentru a adăuga o aroma fresh sucurilor tale.

Tot ce trebuie să faceți este să aduceți acasă o grămadă de fructe preferate și să vă distrați.

Iată o listă cu cele mai bune 11 rețete de suc pe care le puteți prepara acasă.

·  Fresh de litchi de pepene verde

Un mod răcoritor de a bate focul. Aruncați bucăți de pepene verde împreună cu ghimbir, frunze de mentă, lămâie și litchi acoperite cu multă gheață!

·   Nectar de struguri

Un amestec dulce și acidulat de suc de struguri, bucăți de lămâie și litchi. Depășește căldura verii cu această băutură rece.

Cele mai citite articole

·   Smoothie de prune

Agitați acest smoothie de prune simplu și incredibil de delicios folosind prune suculente. Această rețetă a unei băuturi răcoritoare de prune se folosește de prune curățate și lapte condensat, care vă va răcori instantaneu într-o zi fierbinte de vară.

·   Suc de portocale și busuioc

Portocala și busuiocul se reunesc pentru a crea această băutură revitalizantă, care este perfectă pentru a bate căldura. Completați-l cu gheață și bucurați-vă. Patru ingrediente și doar cinci minute, acest suc de fructe este la fel de ușor și rapid de preparat pe cât de răcoritor este.

·   Suc de rodie și sfeclă

Detoxificați-vă cu acest suc ayurvedic răcoritor, ambalat cu bunătatea sfeclei roșii și a rodiei. Sfecla roșie este un produs de curățare în sine, atunci când este adăugat cu aloe vera și rodie, acest suc ajută la construirea unui sistem imunitar puternic!

Un suc răcoritor de vară pentru a vă ajuta să vă dezintoxicați!

Dacă nu ai timp să le prepari poți opta pentru sucurile Aroma. Sucurile Aroma sunt o alegere excelentă pentru toți cei care apreciază produsele sănătoase și organice! Sunt fabricate doar din fructe provenite din agricultura ecologică, fără aditivi sau conservanți artificiali. Ideal pentru cei care iubesc gusturile răcoritoare în timp ce au grijă de mediu!

Hidratează-te primăvara aceasta cu aRoma – suc natural de mere autentic românesc și … nu uita să-l împarți cu cei dragi!

Sucul Aroma este produs în Bucovina din merele livezilor bazinului pomicol Fălticeni – Rădășeni. Ştim cu toţii că în Bucovina se păstrează o mare parte din tradiţiile ţării noastre, astfel ne putem da seama că sucul obţinut de aceştia este unul natural.

Cele mai citite articole