Informații false despre Blackjack

Informații false despre Blackjack

Blackjack-ul continuă să fie unul dintre cele mai populare jocuri de la masă. Craps și ruleta sunt și acestea populare, însă Blackjack-ul a crescut în numărul de jucători încă din 1960. Dar exact ca în cazul multor jocuri de la cazino, informațiile false și miturile despre acestea continuă să crească an de an. Principalul motiv pentru care apar astfel de informații false este că jucătorii nu cunosc deloc principiile din spatele jocurilor. De cele mai multe ori jucătorii care pierd constant sunt cei care inventează informațiile false. Chiar și la un casino onlineo să regăsești astfel de mituri și informații eronate. Hai să vedem care sunt câteva informații false des întâlnite despre Blackjack.

1.Un om isteț poate învinge sistemul de Blackjack

Unul din filmele care ilustrează acest punct este Vegas Vacation. La un moment dat în timpul acestui film, Clark îi explică fiului său, Russ, faptul că Blackjack-ul este unul din jocurile de la cazino la care un jucător deștept poate să învingă sistemul acestuia dacă ia o decizie corectă la fiecare mână jucată.

Este adevărat că jucătorii isteți pot avea un oarecare avantaj împotriva cazinoului la jocul de Blackjack, dar acest lucru nu se poate face doar prin faptul de a juca perfect fiecare mână. Acest lucru se poate face și prin folosirea unei strategii de bază prin care să joci corect cărțile. Însă această strategie nu este ceva ce jucătorii începători sau chiar cei mediocri să o realizeze în timp ce joacă. De fapt, strategia de bază variază în funcție de condițiile date de joc. Chiar și dacă ești un jucător care știe să joace fiecare mână corect, tot nu vei putea învinge sistemul care are un avantaj asupra jucătorului.

2.Blackjack-ul este trucat

Unii jucători cred că toate jocurile de la cazino sunt măsluite și că cei de la cazino trișează la jocuri. Blackjack-ul, la fel ca alte jocuri de la cazino, este într-o oarecare măsură măsluit. Matematica din spatele jocurilor face ca cei de la cazino să aibă mereu un avantaj împotriva jucătorului. Însă, acest lucru nu înseamnă că cei de la cazino decid cine pierde și cine câștigă la următoarea mână spre exemplu. Este măsluit în sensul de strategia din spatele jocului. La Blackjack șansele tale de câștig sunt printre cele mai mari pe care le poți avea la cazino.

Chiar poți să câștigi pe termen lung la Blackjack dacă folosești tehnicile corecte. Totuși, acestea sunt mai complicate decât faptul de a aplica strategiile de bază.

3.Dacă înveți cum să numeri cărțile te vei îmbogăți la Blackjack

Cele mai citite articole

Probabil că deja ți-ai dat seama că și dacă ai o strategie perfectă tot nu poți avea un avantaj prea mare la Blackjack, însă dacă înveți să numeri cărțile, poți avea un avantaj matematic împotriva cazinoului. Chiar dacă acest lucru este adevărat, asta nu înseamnă că o să te îmbogățești doar prin faptul că vei știi cum să numeri cărțile. Să vedem cum funcționează numărarea cărților: șansele tale de câștig se schimbă în funcție de ce cărți primești. Uneori pachetul de cărți s-ar putea să aibă mai mulți ași și 10 decât de obicei. În acel moment tu practic ai un avantaj deoarece ai o șansă mai mare să nimerești un Blackjack, adică 21 de puncte care se plătește cu o rație de 3 la 2.

Atunci când numeri cărțile tu practic calculezi procentajul de cărți mari față de cele mici din pachet și mărești pariul atunci când au rămas mai multe cărți mari în pachet. Totuși, acest lucru necesită să ai suficienți bani la dispoziție pentru a risca. Pentru a putea să și câștigi va trebui să ai sume mari în cont pentru început, altfel vei rămâne falit foarte rapid. Ca să beneficiezi de avantaj când numeri cărțile trebuie să mărești și să micșorezi pariurile. Acest lucru va schimba volatilitatea jocului.

4.Numărarea cărților este ilegală

Acesta este unul din miturile pe care cei de la cazino vor vrea să le crezi. Ei nu vor să ofere jucătorilor jocuri care să le ofere avantaje. De aceea vor face orice este necesar ca să îi descurajeze pe jucătorii care numără cărțile. Dar gândește-te puțin. Ce face un jucător care numără cărțile? Nu se gândește la jocul pe care tocmai îl joacă? Cum să fie așa ceva ilegal? Dacă foloseșți un dispozitiv care să numere cărțile este cu totul altă poveste. Numărarea cărților este perfect legală, însă cei de la cazino vor urmări astfel de jucători pentru a le interzice să mai joace. Așadar, nu îți face probleme: nu poți ajunge la închisoare sau să primești amendă dacă numeri cărțile la un cazino.

5.Greșelile altor jucători îți afectează șansele tale de câștig

Asta este una dintre cele mai fatale informații false despre Blackjack. Mulți jucători cred că dacă un alt jucător de lângă ei face greșeli, acestea le vor afecta și lor șansele de câștig. Problema cu acest mit este că foarte mulți îl cred și consideră că dacă au în jurul lor jucători care joacă prost le vor afecta și lor jocul. Adevărul este că jucătorii nu se duelează unul împotriva altuia la un joc de Blackjack, așadar este imposibil ca pierderea unui alt jucător să îți influențeze ție șansele de câștig.

La Poker în schimb acest lucru este complet adevărat. Atunci când un jucător de la masă pierde cu siguranță altul câștigă. Lasă-i pe ceilalți jucători să joace exact cum știu ei, nu te va afecta pe tine greșeala lor.

Concluzie

Blackjack-ul este un joc popular de la cazinouri, dar o parte din popularitatea sa a apărut și din cauza informațiilor eronate despre el. Cei mai buni jucători sunt mereu cei care sunt bine informați și își caută ei singuri informațiile și nu cred ceea ce zic ceilalți jucători în mod orbește. Dacă poți învăța și aplica strategia de bază, vei avea cele mai mari șanse de câștig atunci când joci la Blackjack. Dacă știi cum să numeri cărțile, vei putea să ai o șansă în plus împotriva cazinoului, iar acest lucru este mai ușor decât crezi.

Cele mai citite articole