Idei de amenajare a unei case vintage

Idei de amenajare a unei case vintage

Multi proprietari aleg sa investeasca in case vintage, construite acum sute de ani, datorita faptului ca acestea prezinta o rezistenta mult mai mare in timp, dar totodata sunt confectionate din materiale naturale, greu de gasit si utilizat in ziua de astazi. 

De altfel, casele vintage prezinta si o arhitectura unica, specifica vremurilor trecute, fapt pentru care sunt mult mai atractive pentru investitorii tineri. Cu toate acestea, in momentul in care se alege sa se investeasca intr-un astfel de imobil este important de stiut ca este esential ca acesta sa fie amenajat corespunzator. Astfel, noii proprietari trebuie sa ia in calcul faptul ca:

Tamplaria va face intotdeauna diferenta

In special in cazul caselor vintage, este recomandat sa se investeasca in tamplarie pvc, datorita faptului ca noile produse care se regasesc pe piata prezinta o calitate mult mai ridicata comparativ cu articolele vintage. Aceste produse sunt confectionate din materiale de inalta calitate, atat in ceea ce priveste rama, cat si geamurile, fapt pentru care sunt sigure si pot fi utilizate pentru orice tip de imobil, fara prea mari probleme.

Cele mai citite articole

Produsul prezinta, deseori, un set de doua sticle, lucru care ajuta la mentinerea unei temperaturi optime in locuinte, atat pe intreaga perioada a iernii, cat si a verii. Sistemul este unul ingenios, deoarece doar geamul din partea exterioara va fi mult mai rece, in timp ce geamul din interior va avea temperatura optima. In acest mod, frigul din exterior nu va putea patrunde inauntru, fapt pentru care temperatura camerelor va fi intotdeauna optima, nemaifiind nevoie sa se investeasca sume enorme pentru consumul de caldura, pe durata sezonului rece.

Mai mult, in cazul in care se opteaza sa se investeasca in tamplarie Veka, proprietarii vor putea fi siguri ca au achizitionat un produs extrem de rezistent, care nu se va deteriora usor din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Aspectul peretilor este extrem de important

In momentul in care este achizitionata o casa vintage, noii proprietari trebuie sa se asigure ca peretii au structura de rezistenta si ca nu exista riscul ca acestia sa se darame. Atunci cand se observa faptul ca anumite zone din perete sunt degradate este recomandat ca acestea sa fie reconditionate in cel mai scurt timp, astfel incat intreaga locuinta sa poata fi sigura atat pentru proprietar, cat si pentru familia acestuia. Astfel, prin repararea peretilor se poate evita cu succes o serie de accidente care pot pune viata oricui in pericol.

Podelele trebuie sa fie intotdeauna impecabile

Inclusiv podelele trebuie sa aiba un aspect placut si impecabil, pentru a evita accidentarea. Totusi, daca exista semne vizibile de degradare sau daca aceste suprafete prezinta anumite defecte este recomandat sa fie inlocuite in cel mai scurt timp. Pe piata exista mai multe tipuri de pardoseli, iar proprietarii le pot alege pe cele care considera ca se potrivesc cel mai bine imobilului. Asadar, acestia pot investi in podele din lemn pasiv, parchet laminat sau chiar gresie pentru anumite zone ale locuintei. In acest mod, imobilul va putea fi modernizat in cel mai scurt timp.

Cele mai citite articole