Ghiozdane pentru fete si baieti – articole la moda

Unul dintre cele mai importante atribute pentru viata de zi cu zi a scolii, este ghizdanul. Astazi, multe magazine prezinta o gama larga de ghizdane, intr-o mare varietate de modele care sunt potrivite pentru orice gust si varsta a copilului. 

In magazinul online eraft.ro sunt prezentate cele mai elegante si la moda optiuni de ghiozdane pentru anul scolar pentru 2021-2022. Multi parinti cred ca atunci cand aleg ghiozdane sau o geanta pentru scoala, nu este nevoie de mult timp si efort. Dar, de fapt, acesta este un proces destul de responsabil si dificil, in care este necesar sa se tina cont de toate nuantele. In primul rand, ar trebui sa fii atent la greutatea gentii sau a ghiozdanului. Este de dorit ca geanta incarcata cu carti sa nu cantareasca mai mult de 10% din greutatea copilului. De asemenea, nu uita ca in acelasi timp ghiozdanul de scoala trebuie sa fie rezistent.

Ghiozdane pentru fete

Ghiozdanele de scoala pentru fete  sunt o modalitate excelenta de a-si exprima identitatea. Imaginea stralucitoare, eleganta si vizibila a unei eleve, trebuie sa fie subtil diversificata si acest lucru, se poate face cu ajutorul unui ghiozdan pentru adolescenti, ca accesoriu care poate sublinia imaginea eleganta. Tesaturile usoare sintetice si naturale in culori delicate, pastelate, cu ornamente si aplicatii, au in mod clar, un loc important in experimentarea imaginii unei adolescente moderne. 

Ghiozdane pentru baieti

Cele mai citite articole

Ghiozdanele pentru baieti reprezinta o sansa de a-si demonstra preferintele si hobby-urile in lumea lor adolescentina. Un ghiozdan pentru adolescenti in acest caz actioneaza ca un ghid catre lumea culturii tineretului cu contradictiile sale, multe influente si tendinte culturale, muzicale, arhitecturale etc., creand baza unei comunicari ulterioare cu colegii cu interese identice, cu un aspect adecvat si stil de comportament. Un ghiozdan pentru un baiat adolescent este un element necesar de autoidentificare, punand accent pe competenta si independenta, iar parintii ar trebui sa fie indulgenti atunci cand aleg impreuna un anumit model. 

De asemenea, ca parinte, ar trebui sa intelegi ca achizitionarea unui ghiozdan de buna calitate nu garanteaza o viata sanatoasa pentru copilul tau. Copilul tau trebuie sa inteleaga ca si autocontrolul este important aici, alaturi de o atitudine serioasa fata de starea corpului sau. Un elev nu ar trebui sa-si poarte ghiozdanul tot timpul pe acelasi umar sau pe acelasi brat. 

De asemenea, este interzisa supraincarcarea gentii cu o abundenta de lucruri – acest lucru creste riscul de a obtine o curbura a coloanei vertebrale si de a dezvolta scolioza. Cele mai bune optiuni de ghiozdane pentru adolescenti nu trebuie sa depaseasca 3 kilograme. Un rol important il joaca capacitatea ghiozdanului. Cel mai bine este ca geanta sa aiba mai multe compartimente si buzunare incapatoare. Acest lucru ii va oferi copilului posibilitatea de a-si organiza rechizitele in geanta.

Cele mai citite articole