Descopera serviciile de microfinantare de la Omnicredit

Afacerile mici sunt cele mai predispuse la a avea dificultati in demararea unor procedee de dezvoltare, tocmai din cauza termenelor mult prea lungi de transformare a veniturilor in lichiditati pe care sa le poata folosi imediat. Desi au profit considerabil, pot intra in posesia lui, in calitate de resursa financiara utilizabila, doar in momentul in care se ajunge la data scadenta a acestora. Astfel ca, din dorinta de a le oferi suport real, am dezvoltat trei servicii de baza, prin care sa poata obtine finantare imediata, fara a mai fi nevoie sa se astepte 30, 60 sau chiar 90 de zile pana la data disponibilizarii lor. 

De asemenea, pentru aceia dinte micii antreprenori care dezvolta o nevoie acuta si de un flux suplimentar, Omnicredit ofera si posibilitatea de finantare prin linie de credit IMM, prin care sa poata intra chiar in aceeasi zi in posesia unor sume de pana la 250.000 de lei, pe o perioada de maxim un an calendaristic.

Pentru mai multe detalii, dar si pentru metoda de calcul a ratelor lunare, accesati https://omnicredit.ro/linie-de-credit-imm/.  

Cui se adreseaza serviciul de micro finantare?

Mini creditarea de la Omnicredit poate fi accesata de orice companie care a avut activitate in ultimele trei luni inainte de momentul aplicarii. Aceasta fiind singura conditie care trebuie indeplinita, serviciul devine disponibil unei game foarte largi de antreprenori, ceea ce face sa fie o solutie universal valabila pentru orice problema de ordin financiar cu care acestia se confrunta. 

Acest serviciu devine ideal in momentul in care veniturile curente nu acopera platile ce trebuie achitate, fie pentru angajati stat sau furnizori. De asemenea, pot asigura baza necesara in vederea largirii orizontului de activitate, sumele ce pot fi accesate reprezentand un punct de start extrem de ofertant. 

Cele mai citite articole

Oricare ar fi nevoia pentru care decideti sa apelati la un serviciu de finantare de acest tip, Omnicredit reprezinta partenerul ideal in vederea stabilirii unei relatii de colaborare mutual benefice, pe termen cat mai lung.

Cum se poate accesa microcreditul?

Ne-am dorit sa putem face posibila derularea intreg procesului in mediul online. Astfel ca, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aplicatia noastra, va creati cont de utilizator, completati datele solicitate, alegeti tipul de microcredit care vi se potriveste si transmiteti cererea. Odata aprobata, puteti benefici de avantajele programului incepand chiar cu ziua curenta. 

Astfel ca, in maxim o ora de la solicitare veti primi un raspuns, mai apoi urmand sa aveti liberate deplina de actionare. Sunt necesare foarte putine documente, care difera in functie de suma solicitate, insa cererile standard ce nu depasesc 25.000 lei se realizeaza foarte usor, cu minim de efort. 

Din acest punct, banii vor fi livrati in cont, valoarea si intervalul de plata al ratelor fiind stabilit de comun acord si vor fi mentionate in contract.

Care sunt beneficiile colaborarii cu Omnicredit pe acest palier?

Omnicredit s-a detasat ca avand o multitudine de beneficii ce se materializeaza in principal in ceea ce inseamna rapiditate de raspuns si flexibilitate de adaptare la orice problema pe care o semnaleaza clientii nostri. De asemenea, echipa de specialisti din spatele platformei este mereu disponibila spre a oferi informatii si consultanta tuturor celor care au nevoie de mai multe detalii in vederea alegerii unuia dintre serviciile disponibile. Clientii au garantia ca vor lua cea mai buna decizie, in raport cu necesitatile pe care le-au comunicat.

Nu in ultimul rand, comisionul perceput de noi este mai mult decat modic, dat fiind faptul ca ne raportam la un imprumut ce se poate intinde pe o durata de maxim 12 luni. Reprezinta asadar solutia optima, in care raportul costuri beneficii este in totalitate de partea clientului. 

Cele mai citite articole