De ce trebuie sa apelezi la serviciile unui birou de arhitectura?

Un arhitect profesionist proiecteaza si construieste orice structura complexa si este capabil sa garanteze ca infrastructura este in conformitate cu inaltele standarde de proiectare.

Tocmai un astfel de plan este necesar pentru a construi o cladire complet functionala, care sa indeplineasca toate cerintele de siguranta si durabilitate. 

De ce serviciile de arhitectura au devenit din ce in ce mai populare. De ce este atat de util un arhitect? 

Un birou de arhitectura ofera suport si sfaturi, privind constructia unei case. Are o vasta experienta in pregatirea diferitelor proiecte. Prin urmare, este necesar ca oamenii sa apeleze la servicii de arhitectura pentru a beneficia de cunostintele celor mai experimentate persoane in acest domeniu.

De ce un birou de arhitectura?

Domeniul de activitate al birourilor de arhitectura include proiecte de cea mai inalta calitate. Aceste proiecte sunt modelate folosind cea mai recenta tehnologie 3D cu software cu licenta Revit, care reprezinta baza pentru BIM (Building Information Modeling).

Cele mai citite articole

De asemenea, constructiile arhitecturale sunt realizate de oameni calificati, cu o vasta experienta, care sunt perfect capabili sa planifice constructia si sa coordoneze proiectele de la inceput pana la final. 

Prin urmare, un numar tot mai mare de clienti apreciaza serviciile de arhitectura care ofera suport pentru toate etapele procesului de constructie. Acestea includ:

 • concept arhitectura;
 • faza DTAC – autorizare de construire;
 • proiecte tehnice de executie;
 • asistenta tehnica in timpul santierului;
 • prezenta la fazele determinante ale executiei.

Domeniul de aplicare al serviciilor de arhitectura

Un arhitect dintr-un birou de arhitectura actioneaza in primul rand ca un consilier, iar domeniul de aplicare al serviciilor intregului birou de arhitectura este de obicei unul foarte extins care cuprinde: 

 • proiecte de arhitectura pentru cladiri rezidentiale uni si multifamiliale;
 • proiecte de reconstructie a cladirilor existente;
 • adaptari de proiecte tipice si proiectarea cladirilor comerciale; 
 • design de arhitectura interioara;
 • o prezentare eficienta a proiectelor arhitecturale si a designului interior sub forma de vizualizari 3D fotorealiste;
 • amenajari interioare ca o completare a designului arhitectural si ca serviciu de design separat. 

In cadrul serviciilor oferite, arhitectul poate proiecta un complex de locuinte, tinand cont de recomandarile si asteptarile dezvoltatorului, precum si o hala de productie moderna. Insa arhitectura de astazi nu se refera doar la proiectare, ci si la gestionarea proiectelor de investitii. 

Profesionalismul deplin le permite sa pregateasca proiecte in fiecare etapa a constructiei. Cladirile construite dupa conceptul arhitectilor se disting mai ales prin aspectul lor estetic si atractiv. Un spatiu perfect amenajat este important atat in ​​casele si apartamentele unifamiliale, cat si in birouri si fabrici industriale.

Trebuie amintit ca un arhitect cu experienta este la fel de important pentru santier ca si un consilier in investitii financiare. Pentru a alege arhitectul potrivit, este important ca oamenii sa se concentreze pe experienta, cunostinte si calitate – sustinute de un portofoliu solid care garanteaza o buna cooperare.

Cele mai citite articole