De ce sa inchiriezi un birou pentru afacerea ta?

Cel mai frecvent raspuns cand vine vorba de birouri de inchiriat universitate este de obicei „pentru ca am nevoie de un loc in care angajatii mei sa poata lucra impreuna”. Acest lucru are sens, deoarece majoritatea proprietarilor de afaceri doresc ca angajatii lor sa colaboreze si sa interactioneze intre ei.

Cu toate acestea, exista multe alternative la inchirierea spatiului de birouri. De fapt, unele dintre ele iti vor economisi bani pe termen lung. Iata cateva dintre optiunile tale:

Muta-te intr-un spatiu de lucru in comun

Spatiile de lucru in comun iti ofera aceleasi beneficii ca si birourile traditionale, reducand in acelasi timp cheltuielile generale si alte cheltuieli asociate cu inchirierea unui spatiu de birou profesional. Multe iti permit sa inchiriezi birouri sau cabine pe zi sau luna si pot include utilizarea salilor de conferinte, servicii de tiparire si diverse alte facilitati, gratuit sau contra cost.

Cumpararea imobilelor este in general mai scumpa decat inchirierea

Exista cheltuieli suplimentare asociate cu cumpararea de bunuri imobiliare care afecteaza costurile pe termen scurt si lung. Nu numai ca va trebui sa platesti costul terenului si al cladirii, dar exista si taxe suplimentare, cum ar fi impozitul pe proprietate si asigurarea locuintei. 

Exista si o cheltuiala ascunsa despre care proprietarii de case nu vorbesc des: costurile de reinnoire. Aceste costuri includ onorariile avocatilor, brokerilor si agentilor imobiliari, precum si costurile de curatare a covoarelor. Aceste cheltuieli se pot ridica la sume destul de mari daca planurile tale de afaceri se schimba si trebuie sa te muti mai devreme.

De ce sa inchiriezi un birou la universitate?

Cele mai citite articole

Exista multe avantaje pentru o companie sau un antreprenor sa inchirieze un birou la universitate, fie ca doar pentru a se bucura de o buna vizibilitate, pentru a se dezvolta pe un nou teritoriu atractiv sau pentru ocazii speciale sau ocazionale.

Se stie ca nu este intotdeauna usor sa incepi o afacere in Bucuresti. Trebuie sa acumulezi capital de pornire, sa investesti in resursele necesare succesului afacerii tale, bucurandu-te in acelasi timp de o buna vizibilitate si continuand sa mergi inainte de sosirea primelor rezultate.

Pentru a te ajuta, se ofera spre inchiriere birouri cu multiple dotari la cele mai accesibile tarife din Bucuresti, dar poti gasi aceleasi avantaje si daca vei cauta birouri de inchiriat Timisoara.

Prin usurinta sa de acces si numeroasele sale parcari private, aceste birouri se deosebesc si de alte birouri. Un atu de alegere pentru a-ti primi in mod corespunzator clientii sau partenerii de afaceri.

Inchiriez un birou in bucuresti sau Timisoara pentru nevoi unice

Adaptarea eficienta este, de asemenea, provocarea pentru afacerile de astazi. Inchirierea de birouri cu dotari , insotite de toate serviciile de suport este o solutie buna pentru a face fata cu o crestere temporara a activitatii unei companii.

Cele mai citite articole