De ce este ales otelul pentru constructii?

De ani buni proprietarii de constructii, designeri, arhitecti si antreprenori generali au optat pentru metal in proiecte de constructii comerciale peste alte materiale pentru eficienta energetica, intretinerea scazuta si durabilitatea. Totusi, din ce in ce mai multe, alte atribute cheie ale metalului – frumusetea sa izbitoare, aspectul curat si versatilitatea atat in ​​constructiile noi, cat si in cele din urma – ajuta la stabilirea ferma a metalului ca material de alegere pentru proiecte de constructii institutionale, comerciale si educationale.

Desi joaca un rol cheie in stabilirea tendintelor din intreaga industrie in ceea ce priveste sustenabilitatea si designul ecologic, metalul detine de asemenea avantaje fata de alte materiale in abordarea problemelor de zi cu zi. De exemplu, peretii metalici va pot ajuta sa economisiti costuri sau pot fi proiectate personalizat pentru a va aduce rapid la viteza cu cerintele de cod. In plus, produsele metalice sunt flexibile – o necesitate pentru proiectarea spatiilor stranse sau complexe – sunt disponibile o serie de tipuri de metal, atat acoperite cat si neacoperite. Cu metalul, optiunile de proiectare a cladirilor sunt interminabile.

1. Rata redusa de asigurare pentru cladirile din otel

Structurile din otel rezista la deteriorarea vanturilor mari , a cutremurelor, a zapezilor, a ploilor abundente, a termitelor, a furnicilor din lemn, a vanturilor , a focului, a fulgerelor si a mucegaiului mult mai bine decat alte materiale de constructie. In consecinta, majoritatea companiilor de asigurare ofera reduceri substantiale la ratele pentru cladirile incadrate cu otel de calitate comerciala.

Cele mai citite articole

2. Economii mari de energie cu izolare de grad inalt

Cladirile metalice utilizate pentru agricultura, depozitare, aviatie, depozite si garaje s-ar putea sa nu necesite incalzire si aer conditionat in clime mai blande. Desigur, aceasta este economia de energie finala. Cu toate acestea, cladirile comerciale, industriale, institutionale si rezidentiale in care oamenii lucreaza sau se joaca au nevoie de sisteme de control climatic. Pentru aceste structuri, incadrarea din otel functioneaza deosebit de bine.

Mai usor si mai putin cu impact asupra mediului

Structurile din otel pot fi semnificativ mai usoare decat echivalentele din beton si necesita fundatii mai putin extinse, reducand impactul asupra mediului al constructiei. Materiale mai putine si mai usoare inseamna ca sunt mai usor de deplasat, reducand transportul si consumul de combustibil. Daca este necesar, fundatiile din otel pot fi extrase, reciclate sau reutilizate la sfarsitul vietii unei cladiri, fara a lasa loc deseurilor. Otelul este, de asemenea, eficient din punct de vedere energetic, deoarece caldura radiaza rapid de acoperisurile din otel, creand un mediu casnic mai rece in zonele cu clima calda. In clima rece, peretii dubli ai panoului de otel pot fi bine izolati pentru a contine mai bine caldura.

Alege calitatea, alege compania Evobuild pentru a atinge cele mai inalte standarde.

Cele mai citite articole