De ce Dynamics 365 este o revoluție în lumea tehnologiei?

Dacă suntem complet sinceri aici, trebuie spus că viața este complicată. Dar viața unui antreprenor? Și mai rău: responsabilitățile care se acumulează, o companie întreagă mizând pe tine, colegi care așteaptă decizia ta. Este, evident, cea mai bună meserie din lume, dar nu este întotdeauna drăguță.

Nu ar fi minunat dacă uneori viața ar fi ca într-un film cu un super-erou care te salvează de toate necazurile noastre și te-ar ajuta să îți crești vânzările? Ei bine, așa a fost creat  Dynamics 365 pentru departamentul Sales. Ce este? Varianta Batman, Superman și Wonder Woman combinate vin în ajutorul tău pentru a-ți rezolva toate problemele companiei. Nu este magie, este chiar mai bine: este tehnologie. Microsoft a creat, cu tehnologia sa de ultimă oră, un software care combină CRM și ERP într-o soluție puternică, consistentă și ușor de utilizat.

De ce CRM și ERP în varianta Dynamics 365 este o revoluție?

Deci, ceea ce face Dynamics 365 este pur și simplu să reunească cea mai bună tehnologie Microsoft prin combinarea unui CRM (Microsoft Dynamics CRM) și ERP (Microsoft Dynamics NAV) sub un singur acoperiș. Nu numai că vor funcționa pe aceeași interfață și vor comunica între ele, dar vor fi cu adevărat o parte a software-ului care partajează date, clienți și procese. Nu va mai trebui să deschizi și să închizi mai multe aplicații pentru a avea tot ce dorești, deoarece totul se va face literalmente dintr-un singur clic.

Microsoft DYnamics 365 Email Marketing

Dincolo de toate acestea, vei putea vedea prețurile schimbate și poți trece de la un plan pentru fiecare aplicație la unul pentru fiecare caracteristică. Care este diferența? Punctul interesant aici este că această formulă îți va permite să alegi în mod specific funcțiile de care ai nevoie și vei avea aplicațiile care vin cu ea.

Cele mai citite articole

Și apoi poți alege versiunea de bază sau mai avansată. Oricum ar fi, vei obține mai mult pentru banii tăi. Mai multă flexibilitate, mai multe opțiuni pentru a îndeplini sarcini complexe și, bineînțeles, o soluție mai potrivită nevoilor tale.

În cele din urmă, ultimul punct, dar nu cel din urmă: Microsoft a decis să-și revizuiască complet designul și experiența utilizatorului pe interfața sa. De fapt, au lucrat la unificarea interfeței, facilitând navigarea și mai flexibilă pentru clienți.

Aplicații Dynamics 365 dintr-o privire

Te întrebi ce veți obține de fapt cu Dynamics 365? De fapt, pentru a rezolva cu adevărat toate problemele tale, Microsoft s-a gândit la orice, de la integrarea Office 365 până la găzduirea pe popularul și renumitul său cloud, Azure.

Microsoft Dynamics 365 conține 9 aplicații integrate: Sales, marketing, servicii pentru clienți, management de proiect, servicii de teren, finanțe, operațiuni, retail și resurse umane.

Cele mai citite articole