Cum se fac pariuri online? – Strategii și ponturi pariuri în 2022

Cum se fac pariuri online? – Strategii și ponturi pariuri în 2022

Piața pariurilor sportive este în plină expansiune. Există o adevărată creștere a caselor de pariuri online care oferă opțiuni pe tot felul de sporturi. Dacă dorești să încerci entuziasmul pariurilor sportive, ar trebui mai întâi să te familiarizezi cu câteva lucruri de bază despre pariurile sportive.

Portalurile de pariuri online romania de pe Internet sunt operate de casele de pariuri, care sunt mai mult sau mai puțin pe o parte. Furnizorii oferă sfaturile lor oferind posibilelor evenimente sportive o cotă de pariere corespunzătoare. Cu siguranță fiecare fan al sportului a auzit de pariuri pe internet. Dar cum funcționează exact pariurile sportive? Am pregătit mai jos un mic ghid pentru începători referitor la pariuri pe hochei

woman holding iPhone during daytime

Pariuri Online România

Înainte ca primele pariuri să poată fi plasate, clientul trebuie desigur să se înregistreze la casa de pariuri aleasă de el. Procesele sunt de obicei similare. Doar urmați pașii de mai jos atunci când vine vorba de Pariuri Online România:

 1. Accesați formularul de înregistrare de pe pagina principală. Acest lucru este de obicei posibil prin intermediul butonului „Înregistrare acum” sau „Înregistrare”;
 2. Completați datele dumneavoastră cu adevărat și apoi confirmați Termenii și Condițiile Generale . Este foarte important să lucrați cu informații sincere. Date false ies la iveală cel mai târziu înainte de prima retragere a câștigurilor;
 3. De regulă, acum trebuie să confirmați linkul de verificare din e-mailul de bun venit și sunteți deja client al furnizorului de pariuri online;
 4. Înregistrarea este în general gratuită și nu implică nicio obligație. Cele mai bune case de pariuri te vor îndruma către meniul de finalizare imediat după procesul de înregistrare. Dacă nu este cazul, trebuie să vă autentificați din nou cu datele dvs. și apoi fie să faceți clic pe „Depozit”, „Casiera” sau „Bancare” . 

Cum funcționează efectiv pariurile sportive? Casele de pariuri lucrează de obicei cu soluții software foarte simple și intuitive. Clienții sunt ghidați prin oferta de pariuri într-o manieră simplă și explicită. În continuare, vom discuta despre pariuri pe cele mai populare sporturi.

Pariuri pe fotbal

Pariurile pe fotbal în special sunt foarte populare și, în timp ce pentru unii este o modalitate frumoasă de a câștiga niște bani în plus, alții caută un nou hobby și doresc să parieze pe clubul lor preferat.

Autorul și expertul în pariuri sportive Constantin Mazilescu te poate ajuta atunci când vine vorba de ponturi pariuri online România, despre impozitare pariuri online, dar și multe alte subiecte interesante legate de acest subiect.

După deschiderea unui cont și efectuarea primei depuneri, fiecare client nou se confruntă cu primul mare pas: primul pariu. Există mai multe moduri de a aborda acest lucru, chiar și prin analiza unor ponturi pariuri. Însă, ține minte că este important să citești și despre impozitare pariuri online.  În primul rând, toți furnizorii oferă mai multe tipuri de pariuri, pe lângă pariurile individuale, acestea sunt așa-numitele pariuri combinate și de sistem. Iată tipurile de pariuri pe fotbal:

 • Pariul unic – plasat pe un singur eveniment;
 • Pariul combinat – pariu pe mai multe evenimente în același timp;
 • Pariul sistem – întâlnirile sunt evaluate individual și se face o presupunere. Așa că poți exclude una dintre cele patru serii de pariuri care nu pare foarte promițătoare.

Pariuri pe tenis

Dacă ești un fan al pariurilor pe tenis, atunci nu ești singur. Cu siguranță știi cât de importante sunt predicțiile de pariuri în pariurile sportive. Sfaturi bune de pariuri, bonusurile și cotele joacă, de asemenea, un rol important. De exemplu, puteți paria pe numărul de seturi sau pe câștigurile de puncte în general. Pariurile cu handicap sunt de asemenea posibile.

Grand Slam, care este popular pentru pariuri sportive, conține 4 turnee:

 • Australian Open în ianuarie
 • French Open în mai – iunie
 • Wimbledon în iunie – iulie
 • US Open în august – septembrie

Pariuri pe hochei

Cele mai citite articole

Când vine vorba de pariuri pe hochei, ca și pariurile pe alte sporturi, au propriile sale particularități. Jocurile de hochei pe gheață sunt caracterizate în mod tradițional de o multitudine de senzații și reveniri neașteptate atunci când una dintre echipe, precum Phoenix, se ridică din cenușă în ceea ce pare a fi un joc pierdut.

Ca și în cazul fotbalului, baschetului și multor alte sporturi, există multe moduri diferite de a paria pe rezultatul jocului sau pe anumite evenimente de joc atunci când pariezi pe hochei pe gheață. Dorim să vă prezentăm câteva dintre cele mai comune pariuri pe hochei pe gheață:

 • Pariază pe treimi individuale;
 • Pariuri pe goluri marcate în joc;
 • Pariurile peste/sub;
 • Handicap.

Pariuri pe baschet

Spre deosebire de fotbal, poți experimenta mult mai mult în baschet, deoarece se întâmplă mult mai mult. Deși uneori nu se înscrie un singur gol într-un meci de fotbal, asta cu greu se poate întâmpla în baschet.

Tipurile de pariuri la baschet diferă cu greu de cele din alte sporturi de echipă. Și aici, desigur, puteți paria pe diferitele evenimente din timpul unui joc, dar puteți pune și ponturi cu privire la rezultatul unui joc. Cele mai populare pariuri în baschet sunt:

 • pariuri pe rezultatul unui joc;
 • pariul în două direcții;
 • pariuri pe jumătate sau sfert;
 • pariuri peste/sub.
person holding black phone

Strategii de pariere în 2022

Dacă dorești să plasezi pariuri sportive de succes, nu este lipsit de importanță să urmezi strategia corectă și să citiți recenzii despre casele de pariuri, dar și să te familiarizezi cu plata impozit pariuri online care diferă de la operator la operator. Acesta este singurul mod de a te asigura că poți câștiga multe. Urmați sfaturile noastre și deveniți un profesionist al pariurilor.

Fiecare dintre strategii pretinde a fi cea mai bună dintre toate. Deci cum ar trebui să-ți găsești drumul până acolo? Am aruncat o privire atentă asupra strategiilor și le prezentăm aici pe care le-am testat și le-am găsit a fi bune.

Cele mai multe dintre aspectele luate în considerare în strategii sunt:

 1. Cât de mult ar trebui să pariezi
 2. Care sport este cel mai bun pentru tine
 3. Ce pariu ar trebui să plasați

Iată, pe scurt, cele mai ajutătoare strategii de pariere din 2022, indiferent de sportul pe care alegi să plasezi un bilet:

 • Pariezi doar pe sportul tău preferat – Dacă ești un fan al pariurilor sportive și al pariurilor sportive, cu siguranță ai și un sport preferat și un club pe care îți place mereu să pariezi;
 • Atenție la cote – Cotele de pariuri sunt întotdeauna un indicator important. Pentru că cotele vă spun cât de mult puteți câștiga odată ce ați plasat pariul. Fiecare sport și fiecare întâlnire are propriile sale cote. Echipa care are cele mai mari șanse de câștig are cele mai mici cote;
 • Mizele – De regulă, desigur, are întotdeauna sens dacă nu pariezi mai mult decât ai bani disponibili, asta are sens. Ar trebui să vedeți întotdeauna pariurile ca un factor de divertisment și nu ca o sursă primară de venit;
 • Tipuri de pariuri – De asemenea, este important să cunoașteți diferitele tipuri de pariuri. Abia atunci vei ști la ce să te aștepți;
 • Operatori de pariuri – plasează pariuri la operatorii de pariuri licențiați care oferă încredere și o gamă variată de opțiuni.

Concluzie

Există o varietate de strategii și abordări bune de pariere pe care le puteți folosi pentru a plasa pariuri sportive. Rețineți, totuși, că puține dintre ele garantează de obicei securitate. Ar trebui să țineți întotdeauna cont de faptul că meciul se poate dovedi altfel decât credeați.

Cea mai importantă regulă de bază este să pariezi doar pe sporturile pe care le cunoști bine. În același timp, nu ar trebui să fii influențat de preferințele tale personale pentru o anumită echipă sau jucător. 

Cele mai citite articole