Cum să vă transformați bucătăria

Cum să vă transformați bucătăria

Bucătăria este locul cel mai folosit în casă, deoarece se ocupă de satisfacerea poftei de mâncare a stomacului nostru! La fel ca și alte locuri din casă, a avea o bucătărie curată și elegantă poate avea un impact uriaș asupra oamenilor care vă vizitează casa, mai important, vă liniștește mintea și vă face să vă simțiți mai bine în legătură cu casa dumneavoastră. Așadar, dacă te-ai plictisit de stilul vechi al bucătăriei tale și, de asemenea, te gândești la suma mare pe care o poate costa o renovare a bucătăriei, iată câteva idei bune prin care îți poți remodela bucătăria și o poți transforma într-unul dintre locurile fantastice din casa ta.

Citiți până la final despre aceste idei rentabile și ușoare care vă pot ajuta să vă faceți bucătăria mult mai interesantă.

Refacerea ușilor dulapurilor de bucătărie

Ar putea fi ignorată adesea, dar refacerea sau refacerea dulapurilor de bucătărie joacă un rol important în a da bucătăriei tale un aspect complet diferit. Refacerea ușilor dulapurilor de bucătărie este o modalitate accesibilă pe care oricine o poate urma. Procesul care include piesele de placaj și furnirul este realizat de un tâmplar expert. Tot ce trebuie este să-i spuneți cum doriți să fie făcut și, de asemenea, ar trebui despre proiectele lor anterioare de aceeași natură.

Vopsea peste

Dacă v-ați săturat de vechile culori terne ale bucătăriei, transformați-o într-o bucătărie mai luminoasă vopsind totul cu vopsea albă sau cu orice altă culoare strălucitoare care vă încântă viziunea. Asigură-te că alegi vopseaua de calitate potrivită pentru bucătăria ta, astfel încât aceasta să nu se terfelească sau să se păteze cu fumul din bucătărie.

Dați viață mobilierului dvs. existent

Cele mai citite articole

Dacă bucătăria dvs. este largă și ați amenajat în ea un set de mese și scaune, atunci și acesta trebuie împrospătat. Vopsirea și lustruirea acesteia o poate face să arate nouă și proaspătă. Mai mult, dacă aveți un set de scaune la întâmplare, fără să se potrivească, puteți să îl vopsiți monoton și să faceți scaunele să arate la fel, apoi să le aranjați în bucătărie.

Aparatele tale electrocasnice au nevoie de o viață

În timp ce plănuiești o remodelare a bucătăriei, s-ar putea să-ți apară în minte să alungi toate electrocasnicele care arată vechi și nu prea bune. Partea bună a aparatelor de bucătărie este că pot fi reparate. Dacă aparatele, ustensilele, vesela, cuptorul sau chiar aragazul au devenit mai vechi, există anumite modalități de a le curăța și de a le face să arate mai noi și mai strălucitoare. Așadar, este mai bine să vă concentrați pe refacerea lor decât să le aruncați.

Perdele de culoare deschisă de mahmureală

Pentru ferestrele bucătăriei, uneori o culoare deschisă sau orice culoare contrastantă cu pereții arată mult prea clasic. În bucătăria ta, poți atârna perdelele de jumătate de normă sau de dimensiunea ferestrei deasupra ferestrelor. Când îți vei vedea bucătăria curată și remodelată, per ansamblu, îți va plăcea la nebunie. Ideea este că trebuie să te gândești cu atenție că ceea ce este de fapt în bucătăria ta trebuie reparat mai întâi.

Cu toate acestea, dacă ai o minte artistică bună, te poți gândi și la mai multe modalități prin care fiecare colțișor al bucătăriei tale poate fi refăcut. Distracție plăcută în a vă face bucătăria veche nouă. Reamenajare fericită!
Sursa: Naked URL

Cele mai citite articole