Cum să porți o haină de blană cu stil? Top 6 idei interesante!

Reprezentantele sexului frumos, care sunt în căutarea unor idei interesante despre cum să poarte o haină de blană pot descoperi în rândurile de mai jos câteva idei extrem de interesante, pe care le pot pune în aplicare foarte ușor! Este vorba despre piese vestimentare de calitate, atent lucrate de persoane bine pregătite în acest domeniu, care știu cât de important este fiecare detaliu în parte!

Cu rochii din voal

Datorită faptului că sunt realizate din blănuri naturale foarte călduroase, hainele de calitate pot fi combinate extrem de ușor cu rochiile din voal elegante și feminine. În acest fel, reprezentantele sexului frumos se vor simți atrăgătoare, indiferent de vremea de afară. Mai mult, se pot bucura de rochiile de vară și în timpul iernii.

Accesoriile contează!

Foarte important este și modul în care femeile își accesorizează blănurile. Lanțurile de tip statement, care sunt mari și generoase, dar și brățările sunt alegeri inspirate, pentru ca reprezentantele sexului frumos să scoată în evidență un palton de blană. Reprezentantele sexului frumos își pot cumpăra și broșe, pe care să le așeze frumos pe blănurile pe care le au. Esențial este ca femeile să aleagă cu grijă accesoriile din punct de vedere cromatic, dar și din punct de vedere al materialelor din care sunt realizate.

Cu blugi

Chiar dacă sunt elegante, blănurile pot fi purtate și cu ținute casual sau sport. De exemplu, reprezentantele sexului frumos pot îmbrăca blugii preferați, pe care să îi asorteze cu tricouri interesante din punct de vedere al design-ului sau cu pulovere subțiri ori cămăși. În zilele în care pleacă la cumpărături sau pur și simplu se întâlnesc cu prietenele lor, femeile se pot simți confortabil cu ajutorul unor blănuri atent alese!

Descheiate

Cele mai citite articole

Lăsate lejer, pe umeri, hainele de blană le oferă reprezentantelor sexului frumos posibilitatea de a-și crea o imagine cu totul deosebită, lipsită de griji. Piesele vestimentare pot fi simple ca design sau extravagante, dacă femeile vor să se simtă confortabil și comod în propria piele. Mai mult, blănurile pot fi asortate și cu genți de piele de calitate, care le vor pune în evidență foarte frumos!

Cu fuste din piele

Printre ideile chic și la modă, de care se pot bucura reprezentantele sexului frumos se numără și combinarea hainelor de blană cu fustele din piele. Modelele cloș, de tip creion sau drepte, fustele din piele sunt toate alegeri inspirate, în funcție de conformatia femeilor. Acestea pot fi scurte sau drepte, în funcție de cum își doresc femeile și de cum se simt cel mai confortabil!

Cu costume deux-pieces

Nu în ultimul rand, costumele de tip deux-pieces, care sunt formate din pantaloni sau fuste și sacouri pot fi și ele combinate cu blanurile de calitate. Imbracate astfel, femeile pot merge la birou, acolo unde vor arata profi, dar și la intalniri de afaceri!

Cu putina imaginatie, toate reprezentantele sexului frumos își pot croi look-uri deosebite, presărate cu feminitate și eleganță, însă trebuie să aibă grijă la modul în care își aleg piesele vestimentare!

Cele mai citite articole